Skolen nekter å tilby kattedo til elever som identifiserer seg som katter

15/11/2023 15:00

redaktion

Viralt
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Skolen nekter å tilby kattedo til elever som identifiserer seg som katter.

En velrenommert ungdomsskole i Pontypool - nærmere bestemt West Monmouth School - i Sør-Wales, har offisielt avvist ryktene om at den tilbød kattedo til elever som identifiserer seg som katter eller "furries".

I et brev til foreldrene presiserte skolen at de ikke vil imøtekomme spesielle tiltak for elever som identifiserer seg som dyr.

Dette trekket kommer i kjølvannet av økende bekymringer og forespørsler i lokalsamfunnet om slike overnattingssteder.

Ifølge Daily Mail la ikke skolens nestleder, Claire Hughes, skjul på skolens posisjon: "Selv om vi er en inkluderende og innbydende skole, legger vi ikke til rette for elever som kan identifisere seg som et dyr av noe slag."

Hun beroliget foreldrene med at skolen ikke har planer om å innføre kattedo og anså slik oppførsel som uakseptabel i skolemiljøet.

Denne avklaringen følger nylige kommentarer fra Katharine Birbalsingh, kalt 'Storbritannias strengeste rektor', som bemerket en voksende trend med barn som identifiserer seg som katter, komplett med haler og ører, i klasserom.

Situasjonen eskalerte med en etterforskning ved Rye College i East Sussex, der en lærer ble kritisert for å ha kalt en elevs forespørsel om å bli identifisert som en katt "forkastelig".

Skolens svar er i tråd med en bredere kontekst av en nordamerikansk bløff som hevder at kattedo tilbys på skolene til elever som 'identifiserer seg som katter' eller 'furries', en påstand som har blitt mye avvist.