Skremmende funn: Forferdet gutt finner levende slange i salatpose fra supermarked

21/04/2021 09:13

Emma Sletta

Viralt
En forferdet gutt har funnet en levende slange i en pose salat kjøpt i et supermarked.

En sjokkert mor har delt bilder av det skremmende funnet sønnen laget i en pose salat fra Aldi. Bildene viser en levende slange i salatposen de kjøpte i en Aldi-butikk i Sydney.

Selv om hun var sjokkert over oppdagelsen, skyndte hun seg fortsatt å ringe lokale dyreeksperter fra 'Wires' som kunne hente den uventede gjesten.

 

 

Lesley Kuhn, moren som delte bildene på nettet, har advart andre om å være oppmerksomme når de kjøper poser med salat i supermarkeder.

"Kontroller forsiktig poser med salat. I går kveld fant sønnen min en slange i salatposen sin fra Aldi», skrev hun.

Aldi Australia har kunngjort at de har lansert en undersøkelse for å finne ut hvordan slangen fant veien inn i salatposen fra supermarkedet.

«Vi har samarbeidet med kunden og teamet hos Wires for å identifisere slangens naturlige habitat, noe som absolutt ikke er en Aldi-butikk», sier en talsperson for Aldi til Sun Online.

– Vi samarbeider nå tett med leverandøren vår for å finne ut hvordan denne hendelsen kan ha skjedd.

 

Etter at bildene ble delt på sosiale medier, har flere brukere kommentert. De fleste som har kommentert bildene er naturlig sjokkert og overrasket over den bisarre hendelsen.

Noen av de som har kommentert har kalt det et 'forferdelig' og 'ekkelt' funn for å gjøre seg til en pose salat.

Andre så imidlertid på det med de morsomme brillene på da de gjorde vitser om at slangen hadde gitt dem en god unnskyldning for ikke å spise salat igjen.

"Som om jeg trengte enda en grunn til å avsky salat," skrev en bruker blant annet.

Modern, som har delt bildene, svarte på kommentarer på sosiale medier der hun avslørte at slangen var «ganske levende».

Selv om hun innrømmet at sønnen «ikke hadde innsett hvor farlig det var», konkluderte hun med at sønnen hennes er lykkelig ok.