Skremmende video: Strikken knakk under et fritt fall i 30 meters høyde

23/03/2023 15:39

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Mike lukket øynene og hoppet av strikkhoppplattformen. Plutselig traff han vannet med hodet først.

En mann fra Hong Kong opplevde marerittet folk flest frykter, da de midt i adrenalinrushet la skjebnen i hendene på en strikk og hopper i strikkhopp. 19. mars besøkte Mike byen Pattaya i Thailand.

Akkurat som millioner av andre turister rundt om i verden har gjort det før ham, skal han selvfølgelig også kjenne ruset du får i magen når du hopper av strikkhoppplattformen med kun et strikk for å trosse tyngdekraften.

Men for Mike endte det dårlig.

En av vennene hans sto på fast grunn og filmet hele økten da strikken knakk etter seks sekunders fritt fall – bare fem meter fra vannoverflaten.

Dette skriver HK01 ifølge Mothership. Han spratt ikke tilbake i luften slik han skulle. I stedet landet han med hodet først i vannet.

Mike ble reddet opp av vannet og ført til sykehuset.

Ifølge mediet HK01 hadde Mike lukket øynene da han hoppet og ventet kun på å kjenne draget i strikken, slik han hadde sett det med kameraten kort tid før. Han ante derfor ikke at han var i trøbbel før han traff vannet.

Selv om Mike landet i vann, fikk han alvorlige skader.

Venstre side, bryst og lunger ble sterkt skadet, og han led etterpå av store smerter og svimmelhet.

Dårlig kompensasjon

Siden høsten har Mike kontaktet operatørene for å klage på ulykken. I eposten skriver han blant annet at han har fått øyeskader og at han har mistet inntekten fordi han ikke kan jobbe lenger.

Parken der Mike strikkhoppet har tilbudt seg å refundere ham 500 Hong Kong Dollars.

Et ynket plaster på såret som umulig kan kompensere for hans store økonomiske tap.

Heldigvis havde Mike tegnet en rejseforsikring, der kunne dække udgifterne i forbindelse med hospitalsbesøg.

Han endte med at være indlagt i tre dage, da han vendte tilbage til Hong Kong. Her fik han konstateret en lungeinfektion og en mulig hjernerystelse som følge af slaget mod vandet.

De andre skader på kroppen var overfladiske.