Slik kan du se om en kvinne er kåt

06/09/2017 21:00

Anniken Hauge

Viralt
Sådan kan du se om en kvinde er liderlig
Foto: Shutterstock
Klarer du å se om en jente er kåt mens du er sammen med henne? Okay, hvis du hadde kjent til de rette tegnene å se etter, så ville det vært så lett som å klø seg i huet.

Kvinner har et sterkt grep om følelsene sine, og har en evne til å skjule ting som foregår på innsiden. Kvinner setter dog pris på sine seksuelle følelser, og det uttrykker de gjerne gjennom små hint fremfor å meddele det faktum at de er kåte.

Det er sannsynligvis to vanlige og forståelige måter å avgjøre hvorvidt en jente er kåt eller ei. Den ene er stive brystvorter og den andre er at hun blir våt. Men rent praktisk kan du ikke bare sjekke trusene hennes for å bekrefte at hun er våt, eller snike en hånd under BH-en hennes for å kjenne på brystvortene hennes, med mindre du er ute etter å bli tiltalt for seksuell trakassering.

Kvinner er gode til å sende signaler, så hvis du er så heldig å få de, så ikke gå glipp av din gyldne mulighet ved å ikke reagere på tegnene. Du har sikker hørt det populære ordspråket som heter; "Når det handler om sex, så er menn som lyskontakter, mens kvinner er som bilmotorer". Menn er angitt som lyskontakter, fordi de alltid er tente og klare, men for kvinner er det litt annerledes. Derfor får du ikke lov til å svikte henne når hun vil ha deg.

Hvordan kan man se om en kvinne er kåt?

1. Sex med øynene

Øynene er sjelens speil. De reflekterer hjertet ditt helt tydelig, hvilket gjør det lettere for menn å forstå hva kvinner tenker. Da vi allerede vet at jenter ikke er så gode på konfrontasjon, så bruker de øynene deres som våpen til å formidle sitt første tips. De ser rolige ut, men hun har kanskje allerede hatt sex med deg i tankene sine flere ganger. 

Hvis hun er kåt, så vil hun sannsynligvis stirre på leppene dine og brystet ditt, hvilket er tegn du burde fange opp. Hun vil gi deg forførende blikk, og når du ser tilbale så vil hun la seg selv bli avslørt og rødme.

2. Hun er mer flørtende enn vanlig

Jenter komplimenterer vanligvis ikke menn de ikke har lyst på. Så hvis hun gir komplimenter eller er smigrende, så er det ingen grunn til å kaste bort mer tid. Hun vil komplimentere deg for kroppsdeler som armer, skuldre eller bryst. Hun kan kanskje også reflektere over hvordan den skjorten du har på deg passer til kroppen din eller hvor muskuløs du ser ut i de buksene du har på deg.

3. Hun vil gjerne ta på deg

En kåt jente vil aldri la en sjanse for å ta på din velbygde kropp gå til spille. Hun komme muligvis nærmere og ser etter unnskyldninger for å kjenne på deg. Og selvfølgelig er det ingen "uvelkomne berøringer" for jenter i menns ordforråd. Du skal la hendene hennes reise til steder de vanligvis ikke kommer. 

4. Hun er urolig i ditt nærvær

Hvis du ser en jente bli nervøs eller ubehagelig tilmote i nærheten av deg, så skinner lykken på deg. Dette skyldes at hun har følelser for deg, og hun vil have deg i nærheten av seg. Hvis hjertet hennes banker og bena hennes rister, så gir det deg et tegn du bør følge religiøst. 

5. Hun viser deg sine beste sider

Dette er den fasen hvor du skal være helt klar til, for dama di kjemper i timesvis for å ta seg best mulig ut for deg. Hun kommer og løsner håret sitt utover en kjole med utringning i nakken, iført en push-up bh eller yoga bukser, hvilket gir et åpent tegn på etterspørsel av kjærlighet.