Slik ser din perfekte tatovering ut ifølge stjernetegnet ditt

15/10/2017 16:30

Anniken Hauge

Viralt
Et delikat blomst, et filosofisk sitat eller kanskje et godt gammeldags anker? Her er den perfekte tatoveringen for deg, hvis man skal tro det som står skrevet i stjernene.

Det kan være en vanskelig beslutning å velge hvordan tatoveringen din skal se ut. Det er en permanent utsmykning, som ikke er så lett å få fjernet igjen, uten for mye styr. Men kanskje er det hjelp å hente i astrologien.

Her er ifølge underholdningssiden Elite Daily den perfekte tatoveringen til nettopp ditt stjernetegn.

Væren (21. mars - 19. april)
Væren er et veldig spontant stjernetegn. Derfor er din perfekte tatovering et motiv som du har valgt ved en impulsiv beslutning. Kanskje på en morsom bytur eller en spennende reise. Du stoler på magefølelsen din og ser ikke noe grunn til å tenke for mye over det.

Tyren (20. april - 20. maj)
Du er sta, følsom og veldig sensuell. Din perfekte tatovering symboliserer et forhold. Du ønsker en tatovering av en person som du vil bære med deg resten av livet. Det kan være navnet på din utkårede, beste venn eller et familiemedlem.

Tvillingen (21. mai - 20. juni)
Tvillingen ser verden i sort/hvitt og har behov for en tatovering som uttrykker begge sider av sin ekstreme personlighet. Det kan for eksempel være en sol og en måne eller et hjerte og en kniv, som symboliserer at du både er en elsker og en kriger.

Krepsen (21. juni - 22. juli)
Du er ekstremt lojal, omsorgsfull og veldig familieorientert. Derfor bør du få en tatovering som minner deg om familien din. Det kan for eksempel være moren din sin fødselsdag eller kanskje etternavnet ditt. Hvis du ikke er sterkt knyttet til din biologiske familie, bør du vurdere en vennskapstatovering.

Løven (23. juli - 22. august)
Løven elsker tatoveringer, fordi de er et symbol på selvtillit, identitet og ikke minst styrke. Din kraftfulle energi krever en heftig tatovering. Det kan for eksempel være et fargerikt kunstverk, et fett selvportrett eller en unik tegning fra en som står deg nær.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Du er en fantastisk historieforteller og burde ha en tatovering som er litt vintage. Det kan for eksempel være en søt og sexy pin-up jente, et anker eller en hyllest til Bettie Page.

Vekten (23. september - 22. oktober)
Vekten elsker alt som er fint - blomster, månen, sarte farger. Derfor bør du få en tatovering med blomster, stjerner, månen eller solen. Det finnes ikke noe mer jordnært enn en tatovering av naturen, hvorfor det passer helt perfekt til akkurat deg. 

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Din seksuelle selvtillit er så sterk at alle merker det når du går inn i et rom. Derfor skal du ah en tatovering som sitter rett under beltestedet. Overrask partneren din med noe sexy nedenfor trusekanten. Det kan for eksempel være et provoserende sitat.

Skytten (22. november - 21. december)
Skytten er ikke så glad i å binde seg. Du er en fri fugl og ikke så glad i ideen om permanent blekk på kroppen. Derfor bør du få en tatovering et sted hvor den ikke er så tydelig. 

Steinbukken (22. desember - 19. januar)
Du er et organisert menneske, med en høy intelligens og sterk intuisjon. Din tatovering skal være enkel og stilfull, akkurat som du selv er. Det kan være et filosofisk sitat på et sted man ikke ser med det én gang. Du liker nemlig godt å holde på hemmelighetene dine.

Vannmannen (20. januar - 18. februar)
Vannmannen er klar for å ta i et tak for rettferdigheten. Derfor skal du ha en tatovering som er et symbol for sosial rettferdighet, og som vil motivere deg underveis. Det kan for eksempel være et diskré peacetegn på en av fingerene dine. 

Fisken (19. februar - 20. mars)
Du er et medfølende og kunstnerisk menneske, og burde derfor ha tatovering et sted som ikke er så iøyenfallende.  For eksempel bak det ene øret ditt eller i nakken. Det kan for eksempel være et eksotisk øye, en liten fugl på flukt eller en delikat blomst. 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.