Slik unngikk han enorme køer på flyplassen ved å ta av seg den ene sokken og skoen

17/08/2023 23:30

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En ung mann har fått mye kritikk for sitt utspekulerte «triks» for å unngå de enormt lange køene på flyplassen.

En ung mann har funnet løsningen på det problemet. som mange er lei av når de skal fly. Han fant ut at du enkelt og elegant kan hoppe over den lange køen for sikkerhet. Dette kan sees i en video som han har delt på sosiale medier.

Her kan man ifølge Mail Online se at den unge mannen reagerer på de lange køene på flyplassen ved å gå ut av bygget og ta av seg den ene sokken og skoen.

Selv om du ikke umiddelbart kan gjette hvordan det ville få ham raskere gjennom køen, blir det snart klart.

Den unge mannen haltet da inn på flyplassen og hevdet at han hadde forstuet ankelen for kort tid siden, og han ble derfor tilbudt rullestol.

Etterpå kan du se i videoen, som kan ses nederst i denne artikkelen, at resten av turen gjennom flyplassen gikk som en lek.

Den unge mannen blir kjørt av kameraten rett forbi de lange køene på blant annet 'security', fordi de på grunn av rullestolen har lov til å bruke køene for funksjonshemmede passasjerer.

"Jeg så folk i rullestol bli presset gjennom så vennen min sto i kø og jeg gikk ut og tok av meg skoene og sokkene. Jeg haltet så tilbake til døren og en ansatt spurte meg om jeg trengte hjelp, så jeg sa at jeg hadde forstuet ankelen min på hotellet [...]. Jeg ble deretter ført gjennom 'sikkerhet' og rett til 'sjekke inn' [...]," forklarte den unge mannen.

I videoen kan du også se hvordan de to vennene får en hel rekke for seg selv på flyet.

"Vi var opprinnelig i to forskjellige deler av flyet, men de ga oss en hel rad med seks seter slik at vi kunne sitte med hverandre [...]. Det hele var bare en måte å komme gjennom og sørge for at vi gjorde det" ikke gå glipp av flyet vårt," forklarte han.

Den unge mannen virker relativt stolt over sin smarte idé, men folk på sosiale medier er tilsynelatende ikke helt enige.

Hovedpersonen i videoen har dermed fått mye kritikk for å misbruke funksjonshemmedes fordeler på flyplasser.

"Vær forsiktig... Det som kommer lett, går lett. Sagt av en rullestolbruker," har for eksempel en skrevet i kommentarfeltet til videoen, akkurat som en annen har skrevet: "[...] på grunn av folk som disse må mennesker med reelle funksjonshemninger vente lenger og lide. Ikke rart at flyplasser snart vil begynne å ta betalt for tjenesten deres."

Du kan se videoen her.