Sliten sykepleier trenger en makeover - se når frisøren klipper av alt håret hennes

16/12/2017

Anniken Hauge

Viralt
Janet hadde behov en stor forandring da hun oppsøkte Christopher Hopkins og ga ham frie tøyler. Da han var ferdig var hun nesten ikke til å kjenne igjen.

Amerikanske Janet fra New York er pensjonert sykepleier og bestemor. Den middelaldrende kvinnen hadde et stort ønske om å endre på utseende sitt.

Janet ville gjerne føle seg som seg selv igjen, og var klar for å vise verden hvem hun egentlig var. 

Det skriver Little Things.

Derfor tok hun en drastisk beslutning. Hun fant Christopher Hopkins på Facebook og YouTube, og bestemte seg for å kontakte mannen som også er kjent under navnet ‘The Makeover Guy’.

Christopher Hopkins ble straks inspirert da han møtte Janet, og visste akkurat hva han ville gjøre. 

Derfor var han helt sikker på at han ville klippe av Janets lange hår, da hun bekreftet at hun var med på hva som helst.

Da Christopher Hopkins var ferdig med Janet, så hun helt annerledes ut. Håret hennes var lysere, og hun hadde fått fine krøller.

Janets ansikt lyste opp med enkel sminke, og hun så vesentlig yngre ut. Selv var hun ganske begeistret over sin nye makeover, og fortalte til kameraet at hun følte seg ung og fresh – spesielt med den nye frisyren.

Janet gir dessuten et råd til kvinner som ser videoen hennes med makover:

- Hvis du vurderer å gjøre det, så bare gjør det.

Se Janets utrolige forvandling i videoen rett nedenfor.

Christopher Hopkins har sin egen kanal på YouTube, hvor tusenvis av følgere ser videoer av makeovers han gir forskjellige kvinner. 

Les også: Juletilbud for de hårete: Få 300 kroner i timen for å la fremmede kose med skjegget ditt
 

 

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.