Sliten sykepleier trenger en makeover - se når frisøren klipper av alt håret hennes

16/12/2017 16:45

Anniken Hauge

Viralt
Janet hadde behov en stor forandring da hun oppsøkte Christopher Hopkins og ga ham frie tøyler. Da han var ferdig var hun nesten ikke til å kjenne igjen.

Amerikanske Janet fra New York er pensjonert sykepleier og bestemor. Den middelaldrende kvinnen hadde et stort ønske om å endre på utseende sitt.

Janet ville gjerne føle seg som seg selv igjen, og var klar for å vise verden hvem hun egentlig var. 

Det skriver Little Things.

Derfor tok hun en drastisk beslutning. Hun fant Christopher Hopkins på Facebook og YouTube, og bestemte seg for å kontakte mannen som også er kjent under navnet ‘The Makeover Guy’.

Christopher Hopkins ble straks inspirert da han møtte Janet, og visste akkurat hva han ville gjøre. 

Derfor var han helt sikker på at han ville klippe av Janets lange hår, da hun bekreftet at hun var med på hva som helst.

Da Christopher Hopkins var ferdig med Janet, så hun helt annerledes ut. Håret hennes var lysere, og hun hadde fått fine krøller.

Janets ansikt lyste opp med enkel sminke, og hun så vesentlig yngre ut. Selv var hun ganske begeistret over sin nye makeover, og fortalte til kameraet at hun følte seg ung og fresh – spesielt med den nye frisyren.

Janet gir dessuten et råd til kvinner som ser videoen hennes med makover:

- Hvis du vurderer å gjøre det, så bare gjør det.

Se Janets utrolige forvandling i videoen rett nedenfor.

Christopher Hopkins har sin egen kanal på YouTube, hvor tusenvis av følgere ser videoer av makeovers han gir forskjellige kvinner. 

Les også: Juletilbud for de hårete: Få 300 kroner i timen for å la fremmede kose med skjegget ditt
 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.