Slutter som dommer i Britain's Got Talent: Måtte be om unnskyldning for avskyelig oppførsel

25/11/2022 10:44

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Refererte grovt om en kvinne, og snakket stygt om deltagere.

David Walliams slutter med Britain's Got Talent etter å ha kommet med avskyelige kommentarer om deltakere.

BGT-dommer David Walliams ble tvunget til å be om unnskyldning etter at kommentarer utenfor kameraet han kom med om deltakere på ITV-programmet ble lekket.

BGT-dommeren, 51, ble tvunget til å be om unnskyldning tidligere i år etter at kommentarer han kom med om deltakere på ITV-programmet ble lekket.

Et lekket transkripsjon fra ITV-showet så at David refererte grovt om en kvinne og kalte en pensjonist en "c***" under innspillingen til Britain's Got Talent tilbake i 2020.

David - som har vært dommer på BGT siden 2012 - ba om unnskyldning for å ha kommet med "respektløse kommentarer", som ble gitt i pauser for å filme showet.

En kilde har siden antydet at David vil forlate showet, som er en avgjørelse han sies å ha «ikke tatt lett på» og som antas å forberede seg på å formelt bekrefte sin beslutning om å trekke seg tilbake i løpet av de neste ukene.

"David har bestemt seg for å bøye seg etter et ti år langt løp. Han ønsker å dra på høykant etter en fantastisk tid," sa en innsider til The Sun.

"Å være med i showet har vært en stor kilde til underholdning og glede for ham, og han er uten tvil det mest populære medlemmet av panelet."

En kilde nær dommeren sa: «David har bestemt seg for å bøye av etter ti år. Han ønsker å dra på topp etter en fantastisk tid.»

En talsperson for BGT sa til The Mirror: "Dommerpanelet for 2023 vil bli kunngjort etter hvert."

Det sies at han vil fokusere på de andre prosjektene sine, og produsentene vurderer hvem som skal erstatte ham.

Hans medstjerner Amanda Holden (51), Alesha Dixon (44) og Simon Cowell (63) forventes alle å returnere til showet.

Det kommer like etter at Simon nektet å garantere at David ville beholde jobben sin tidligere denne måneden.

Etter publiseringen av Davids lekke kommentarer, klarte ikke Simon å bekrefte om David kommer tilbake for neste serie av det populære talentshowet.

Foto: Shutterstock