Småbarn skremt for livet: Gorillaer utfører oral få meter fra gjester i dyrehagen

04/10/2021 09:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
To gorillaer ga gjestene i en dyrehage et show som de neppe forventet å være en del av.

To opprømte gorillaer forlot foreldre og barn i sjokk da de begynte å utføre oralsex på hverandre bare noen meter fra glasset til innhegningen.

De sjokkerende scenene fant sted i Bronx Zoo i New York City torsdag 23. september Blant dem som var vitne til gorillaenes eskapader var en far som hadde tatt med barna sine til dyrehagen.

«Jeg ble sjokkert og ante ikke at det var en 'naturlig' handling,» forklarte faren til New York Post.

I et videoklipp som viser hendelsen, som har gått viralt på kort tid, kan de to gorillaene sees nærmer seg hverandre. Til å begynne med så det imidlertid ut som om de bare klemte hverandre.

"Awww," kan man høre faren si mens han filmer de to gorillaer, som plutselig stuper inn i noe helt annet enn hva mannen forventet.

Raskt utvikler det seg til en noe mer seksuell handling, da en av de to gorillaene skyver partneren ned mot kjønnsorganet.

Det som fulgte fikk raskt flere av foreldrene til stede, som ellers filmet og tok bilder med barna sine, til å be barna sine om ikke å se.

"Å nei! Å Gud," sier en far som nesten er sjokkert over det han har vært vitne til, hvoretter han sier til sitt barn: "Ikke se!"

Heldigvis syntes de fleste barn det bare var morsomt, da du kan høre flere gutter og jenter fnise mens foreldrene holder dem foran øynene slik at de ikke kan se noe.

«Jeg var i gorillaburet med min fire år gamle datter og niese», forklarte en far til New York Post, før han fortsatte:

" Min kone måtte være ute med min sovende sønn, så jeg ønsket å spille inn mye video. Så skjedde denne magien."

Klippet ble senere delt på Twitter, der flere seere spøkte ut av de seksuelle eskapadene.

"Når som helst, hvor som helst. Jeg bryr meg ikke om hvem som er i nærheten», skrev en person, etterfulgt av glisende smilefjes.

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.