Smart triks går viralt - slik unngår du å bli tatt av de nye 'fotovognene'

04/02/2015 12:30

Anniken Hauge

Viralt
Fotovogne
Foto: Polfoto
Politiet i Danmark sender snart ut mange av sine såkalte 'fotovogner' på veiene - slik unngår man å få bot

Politiet i Danmark har investeret i 75 nye fotovogner, som med oppdatert teknikk skal ta flere bilister med foten hardt på gassen. Tidligere var det nemlig slik at mange bilder ikke kunne brukes på grunn av for dårlig kvalitet. 

Men med ny risiko følger også nye metoder til å unngå å motta den kjipe regningen, og det har danskene på finddetbilligt.dk funnet en smart metode på. En metode som har spredt seg på nettet med lynets hastighet.

De ønsker ikke å gå inn den politiske eller ideologiske debatten rundt fartsbøter, men bare å hjelpe leserne til å spare penger. Derfor har de utviklet en smart metode for å unngå å gå i fotofella. Metoden er 100% sikker, og virker hver gang. Samtidig er den også lovlig, og man regner ikke med at den vil bli forbudt i nærmeste fremtid. En representant fra politiet erkjenner også at det ikke er noe de kan stille opp med mot denne metoden. 

Slik fungerer det

Orienter deg om den gjeldende fartsgrensen for ditt område, og når du har den, så skal du kunne avlese hastigheten i din egen bil. Noen speedometre er digitale, mens andre er mer tradisjonelle. 

Foto: Finddetbilligt.dk

Nå kommer trikset. Du skal sørge for at farten som som vises på speedometeret ikke overstiger fartsgrensen som er på den veien du kjører på. Politiet kan nemlig ikke gi bøter til de bilistene som overholder reglene. 

Kjør sikkert, og god fornøyelse i trafikken.