Snakker du med kjæledyret ditt? Da bør du lese her

17/04/2024 22:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Snakker du noen gang med kjæledyrene eller plantene dine? Det kan si noe om intelligensen din.

Har du noen gang havnet i dyp samtale med katten din eller pratet med potteplantene dine? Kanskje du til og med feiret bursdagen til hunden din med kake og sang? Disse tendensene kan godt være bevis på din høye intelligens snarere enn din gale side.

Dette skriver Sosialnytt, ifølge Nyheder24.

Ifølge Nicholas Epley, professor ved University of Chicago, er du langt fra dum hvis du snakker med kjæledyret eller planten. Snarere, ifølge Epley, viser det et høyt kognitivt nivå og er et tegn på kreativitet.

Når vi kommuniserer med dyr og planter bruker vi hjernen vår på en helt spesiell måte som bare vi mennesker er i stand til. 

Det er en unik menneskelig egenskap å tillegge menneskelige egenskaper til det som omgir oss, og dette kan faktisk være et tegn på en mer utviklet hjerne.

De fleste dyreeiere vil nok også være enige i at selv om kjæledyrene våre kanskje ikke forstår hvert ord vi sier, er det ingen tvil om at de kan fange opp både tonen i stemmen og intensjonen bak ordene våre. 

Så neste gang du himler med øynene fordi du snakker til katten din, kan du trygt fortsette å snakke. Det kan bare være et tegn på genialiteten din.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.