Sonja måtte hente noe i bilen sin: Det endte opp med å forandre livet hennes

03/08/2023 13:30

Sofie

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Den australske stjernejockeyen Sonja Wiseman (31) ble nylig brutalt overfalt.

Hendelsen skjedde i forbindelse med et biljager utenfor hennes eget hjem i Darwin, skriver Punters. Wiseman måtte ha noe i bilen om morgenen da en stein plutselig fløy gjennom frontruten.

– Da jeg så opp, så jeg 10-15 mann. Jeg vet ikke om de visste at jeg var i bilen, men da de så meg begynte de bare å le, forteller hun til Punters.

Stjernejockeyen ble livredd og prøvde å starte bilen for å rømme – men 31-åringen var så livredd at hun ikke klarte det.

– De slo meg i ansiktet med en stein. Nesen min ble brukket tre steder. De skar også opp leppen min og knuste flere tenner, forklarer hun.

I desperasjon kastet Wiseman seg på hornet, og fikk to sikkerhetsvakter til å skynde seg til unnsetning. 31-åringen forteller at hun er livredd etter hendelsen:

– På toppen av det hele gifter jeg meg om tre uker, så det er enda en grunn til å være sint over skadene i ansiktet mitt. Samtidig er jeg glad for å være i live. Jeg fryktet det verste mens jeg satt i bilen.

Kvinnen som har vunnet over 40 millioner i premiepenger i løpet av karrieren vil også trolig tape helgens store løp, Darwin Cup.

– Jeg håper fortsatt på å konkurrere, men jeg må vente på beskjeden om jeg kan.