Sønnen overrasker moren etter syv måneder: Reaksjonen hennes er ikke som forventet

05/08/2021 09:24

Emma Sletta

Viralt
En sønn som ikke hadde sett sin mor på syv måneder bestemte seg for å overraske henne. Hennes reaksjon var slett ikke det han hadde forventet.

I løpet av det siste året har mange blitt forhindret i å besøke sine kjære på grunn av koronapandemien.

En ung mann var i nettopp denne situasjonen da han hadde flyttet til utlandet under pandemien. Derfor hadde han ikke sett sin mor på syv måneder da han endelig fikk muligheten til å overraske henne.

Da restriksjonene tillot ham å dra hjem, bestemte han seg for å gjøre det. Han bestemte seg imidlertid for at han ikke ville fortelle sin mor om planen hans. Fordi han ville dukke opp uanmeldt og late som han var en pizzabud, og derfro overraske henne.

"Jeg flyttet til utlandet for syv måneder siden og har ikke klart å komme hjem på grunn av restriksjoner," sier han i en video han delte på TikTok.

«Jeg fortalte mamma at jeg hadde bestilt takeaway for henne som en overraskelse, og dette var hennes reaksjon på at jeg selv leverte den», fortsatte han.

Når han går inn i oppkjørselen, starter han videoen sin for han er overbevist om at han vil få en gledelig reaksjon fra sin mor. Så banker han på døren og venter tålmodig.

Når hun åpner døren, ser hun knapt på pizzabudet (sønnen), men sier ganske enkelt "hei" mens både øyne og hender er rettet mot pizzaen. Etter det gjør hun seg faktisk klar til å lukke døren.

På dette tidspunktet gjør mannen opp for det faktum at moren ennå ikke har oppdaget at det er han som leverer pizzaen. Det er derfor han prøver å spørre: "Får jeg ikke tips?"

Moren virker litt sjokkert over spørsmålet, men hun oppdager ikke at det faktisk er hennes egen sønn som er i ferd med å levere en pizza til henne.

"Vel, ikke fordi du ba om det," sier hun litt fornermet, og når hun ser opp på han, ser hun endelig hvem det er.

Den eneste reaksjonen sønnen får er at moren hans sier: "Du tuller."

Sønnen begynner deretter å le og hilser på moren sin, som sier hei tilbake. Deretter sier hun en vits om sengen hans, noe som er vanskelig å høre.

Flere av de mange som har sett videoen er svært sjokkert over morens reaksjon. Det har fått en rekke av dem til å skrive at de ikke engang gidder å overraske moren sin hvis de fikk denne reaksjonen.

«Hvis moren min reagerte slik, ville jeg flyttet permanent til utlandet», skriver en person, mens en annen kommenterer:

«Hun virket ikke så glad for å se deg for å være ærlig. Du skulle ha trukket den lenger ut."

«Beklager, men for en reaksjon er det», skriver en tredje person som tydeligvis mener at sønnen fortjente å få en helt annen reaksjon av moren.

I en annen video, som sønnen senere har delt på TikTok, gir han en kort forklaring til de som anklager moren for ikke å være begeistret for å se ham.

– Hun vil at alle skal vite at hun var helt i sjokk, og at hun gråt mye etterpå, sier han og fortsetter:

"Hun hater Papa Johns, men jeg elsker det, så da hun så det var Papa Johns, ble hun umiddelbart skuffet, men jeg likte det. Jeg tror hennes hat mot Papa Johns er større enn hennes kjærlighet til meg."