Sophie fikk ta bilde av datteren sin på ferie: Når fotografen ser bildet skjønner hun at det sannsynligvis er livsfarlig

30/05/2024 19:43

Sofie

Viralt
Foto: Sophie Findley
En fotograf oppdaget en detalj på bildet som umiddelbart fikk familien til å søke hjelp.

"Si appelsin!"

Det var nok et lignende uttrykk som kom ut av munnen på fotografen da Sophie Findley vil ta med hjem et minne fra ferien med sin sju måneder gamle datter Presley.

Familien hadde reist på ferie til Arona, som ligger på den sørlige delen av ferieøya Tenerife, da ferien tok en skummel vending, noe den britiske moren har skrevet om på Facebook.

"Vi dro på ferie i januar 2017 og det var denne fotografen som tok bilder av Presley i ferien vår. Hun ba oss få sjekket henne når vi kom hjem siden hun hadde sett en hvit refleks i et av datterens øyne," skriver Sophie Findley på Facebook.

Og det var veldig heldig at fotografen hadde vært våken. For det skjulte seg virkelig en farlig sykdom bak det ene øyet til den lille jenta, og det viste seg å være en kreftsvulst.

"Vi begynte umiddelbart på seks måneder med cellegift, og det var heldig at vi fant sykdommen tidlig. For med cellegift og laser er ikke Presleys svulst farlig lenger," skriver moren på Facebook.

I dag er datteren rundt to år og frisk, og derfor har venner og familien har reist på ferie til Tenerife for å takke fotografen som oppdaget den farlige sykdommen.

Men fotografen så bildet av det hvite gipset i øynene, hvorpå hun delte bekymringen sin med familien. Foto: Sophie Findley

Men nå har moren delt sin historie, da familien ved en tilfeldighet kunne møte datterens redningskvinne igjen.

"Vi tok en hyggelig tur til Tenerife, og så fant vi ut at hun (fotografen, red.) jobbet på hotellet der vi bodde. Så nå har vi endelig muligheten til å si takk. Takk for at du reddet synet vårt på vår datters øye og muligens hennes liv også, hvis det ikke hadde blitt oppdaget i tide», skriver moren og fortsetter:

"Det må rett og slett være skjebnen at de to skulle møtes igjen på Presleys første ferie siden hun avsluttet kreftbehandlingen. Tusen takk fra bunnen av mitt hjerte," skriver moren i sitt rørende innlegg på Facebook.