Stefan vant i Lotto 14 ganger uten å bryte loven: Dette var hans geniale metode

07/02/2024 22:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
En mann ved navn Stefan Mandel vant i Lotto 14 ganger uten å gjøre noe ulovlig.

Tenk deg at du alltid har hatt en drøm om å vinne i Lotto, selv om du kanskje aldri har prøvd å spille det. Høres nesten umulig ut, ikke sant?

Men hva om jeg fortalte deg om en mann, Stefan Mandel, som faktisk klarte å vinne i Lotto 14 ganger? Ja, du hørte riktig.

På 1990-tallet utførte Stefan Mandel, en økonom fra Romania som senere ble australier, denne utrolige bragden med gjengen sin. De brukte et unikt system som gjorde at de kunne vinne i lotteriet gjentatte ganger.

Mandel startet i Romania, men etter hvert som gevinstene hans vokste bestakk han seg til og med ut av landet og videre til Australia.

Dette er skrevet av Iflscience.

Vanligvis er sjansene for å vinne i lotto ekstremt små, nesten mikroskopiske. For eksempel er Eurojackpots odds for å vinne med en enkeltbillett 1 av mer enn 139 millioner.

Men Stefan Mandel klarte å jukse systemet ved å kjøpe alle mulige kombinasjoner i et gitt lotteri når jackpotbeløpet oversteg kostnadene ved å kjøpe en hvilken som helst kombinasjon.

Det krevde imidlertid mer enn bare flaks. Mandel måtte overbevise investorer, designe algoritmer for å generere millioner av lodd og vente tålmodig på en tilstrekkelig stor jackpot.

Hans mest bemerkelsesverdige bragd fant sted i Virginia, USA, hvor han utnyttet et lotteri med over 7 millioner mulige kombinasjoner. Da jackpotten nådde $15,5 millioner, begynte teamet hans å kjøpe kuponger med alle kombinasjoner og sikret seg vinnerloddet blant millioner av kuponger.

Selv om FBI og CIA etterforsket Mandel, ble han ikke funnet skyldig i noe ulovlig. Han endte opp med å vinne 14 forskjellige lotterier, tjene millioner av kroner og trekke seg tilbake til et luksuriøst liv i Vanuatu.

En uvanlig historie som viser hvordan kombinasjonen av matematisk oppfinnsomhet og utrolig tålmodighet kan endre oddsen i et spill som vanligvis krever mer flaks enn fornuft.