Stefar voldtok og mishandlet henne i 5 år - se nå når motorsyklistene gjør det eneste riktige

22/01/2017 12:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Yahoo/Youtube
Foto: Yahoo/Youtube
En traumatisert mor og den mishandlede datteren hennes levde i frykt inntil en motorsykkelbande plutselig dukket opp foran huset deres.

Motorsyklister med skinnvester, tatoveringer og store overarmer forbindes ofte med en rå og barsk livsstil, som omfatter vold og en atferd i gråsonen.

Derfor var det også et skremmende syn som møtte den lille jenta i 'FA' (dekknavn, red.), første gang hun stiftet bekjentskap med motorsykkelklubben ’BACA’. 

Foto: Yahoo/Youtube

Men de rå og bistre bikerne som plutselig en dag parkerte foran FAs hus, var ikke kommet for å gjøre noen  noe vondt - tvert i mot. De var kommet for å redde den lille jenta og moren hennes.

Fem år tidligere hadde FAs mor nemlig blitt sammen med en mann som viste seg å være et sant monster. 

Foto: Yahoo/Youtube

FAs nye stefar var nemlig ikke bare voldelig og slo den 10-årige jenta når han var i dårlig humør – han misbrukte hende også seksuelt og truet henne til å ikke si det til noen.

Fra å være en glad og sprudlende jente, ble FA en skremt og innelukket person som fikk søvnproblemer og vanskeligheter med å fungere som et normalt menneske. 

Foto: Yahoo/Youtube

- Jeg spiste ikke, jeg sov ikke – det var den verste tiden i mitt liv. Jeg ga opp, og alle rundt meg så det, forteller FA i et interview med Yahoo.

Først da FA var 12 år gammel, fortate hun moren den fryktelige sannheten om stefaren sin. 

Moren politianmeldte straks kjæresten sin, men da det gikk hele tre år før en rettegang kunne påbegynnes, fortsatte den forferdelige ex-stefaren med å terrorisere familien.

Samtidig fikk FA det verre og verre av å måtte leve i frykt for hva moren tidligere kjæreste kunne finne på, og hva hevnen over familien kom til å bli.

Bare forberedelsene frem mot rettssaken, og tanken om å skulle vitne mot mannen som hadde ødelagt livet hennes, fik FA til å vurdere å ta sitt eget liv. 

Hun klarte ikke å sove om natten, og måtte kontrollere om dører og vinduer var forsvarlig låst hele tiden.

Men en dag kom familiens redning plutselig i form av skinnvester og motorsykler.

Foto: Yahoo/Youtube

Det ble klart, da en kjempeforsamling bikere plutselig trillet opp foran familiens hus.

Bikerne var alle medlem av motorsykkelklubben ’BACA’ som står for ’Bikers Against Child Abuse’ (motorsyklister mot barnemishandling, red.) og ankom etter å ha hørt om det helvete FA og moren hennes hadde havnet i. 

Foto: Yahoo/Youtube

Som navnet antyder så kjemper BACA for barn som har vært utsatt for forskjellige former for mishandling, og deres misjon er å hjelpe de videre i livet.

Det gjør de ved å ta seg av barn og unge som blir rammet – og ikke minst ved å tilby beskyttelse.

Foto: Yahoo/Youtube

- Da jeg møtte FA første gang, var hun bare en skremt liten jente, forteller ’Tombstone’ som er president for BACA.

Sammen med vennene sine hadde de tatt turen fra Los Angeles for å komme FA til unnsetning.

Og bikernes taktikk er simpel: Å gi frykt i livet til de menneskene som har mishandlet barn.

BACAs præsident Toomstone. Foto: Yahoo/Youtube

- Vi er mer skremmende enn deres (barnas, red.) mishandlere. Vi er mer skremmende enn deres demoner. Og det virker, lyder det fra presidenten.

Den skremmende biker-fasaden rakk også å gjøre FA redd den første gangen hun møtte Tombstone og vennene hans, men hun fant raskt ut av at de hadde kommet for å hjelpe henne.

Foto: Yahoo/Youtube

- Vi slo leir utenfor huset deres for å vise at ingen kunne komme inn og skade hennes, forteller Tombstone, som byttet på å være vakt utenfor huset med de andre bikerne -  både dag og natt. 
 
BACA forble som et privat vaktvern, så stefaren ikke kunne komme inn til familien før retssaken skulle i gang.

Foto: Yahoo/Youtube

Og da dagen endelig kom hvor dommen skulle falle over FAs mishandler, eskorterte bikerne familien til rettsbygningen, hvor de også gikk med inn i rettssalen for å vise moralsk støtte.

Med hjelp fra Tombstone og vennes hans, lykkes det FA å vitne mot sine tidligere stefar, som etterfølgende ble sendt i fengsel. 

'FA' slik hun ser ut i dag. Foto: Yahoo/Youtube

I dag er FA en ung kvinne som jobber og er i gang med å ta seg en utdannelse - men viktigst av alt så er hun glad og lykkelig. Samtidig erkjenner FA at hun ikke ville ha klart å komme seg hvis det ikke vært for BACA og deres kamp mot barnemishandling.

Du kan se et innslag om FAs både triste og utrolige historie nedenfor:

 

 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.