Stolt mor kollapset og døde på vei til Toys "R" Us, da hun skulle hente en gave til datteren sin

09/09/2016 11:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Privat.
Foto: Privat.
En mor døde plutselig da hun var på vei til Toys "R" Us. Hun etterlater seg nå syv foreldreløse barn.

Angela Watts var mer enn stolt av sine yngste datter Tallula Oware. Det skriver Mirror

Tallula hadde nemlig vunnet 'årets toddler-konkurranse' (toddler er et barn mellom ett og tre år, red.) og det skulle selvfølgelig feires.

Derfor var den stolte Angela Watts på vei til lekebutikken Toys "R" Us for å kjøpe en leke-scooter til datteren sin, men rett før de to skulle forlate hjemmet for å å dra, fikk den ellers lykkelige dagen en tragisk slutt.

For plutselig kollapset Angela Watts foran øynene til den lille datteren sin. 

Den 48-årige kvinnen - som utover Tallula også er mor til seks andre barn, var ellers både sunn og frisk, men allikevel falt hun om. Selv om ambulansefolkene prøvde å gjenopplive henne, måtte Angela til slutt erklæres død.

Angela Watts eldste datter, 26-årige Jessica Murray, beskriver sin mor som boblende av liv og morsom, og ganske kort tid før Angelas død hadde Jessica snakket med moren sin i telefonen uten at noe virket unormalt.

- Jeg snakket med henne i telefonen klokken 10.30. Hun var på vei inn til byen for å kjøpe noen småting - blant annet Tallulas scooter og en gave til kusinen hennes, forteller datteren.

Det var meningen at hele familien skulle samles på en restaurant den kvelden, for å feire bursdagen til Angelas kusine, Leah McLeod, som fylte 40 år. Men så langt nådde familien aldri.

I stedet fikk Jessica Murray en telefon fra mormoren sin, Simone Firth, som fortalte om det tragiske dødsfallet. 

- Tallula var tilstede da moren falt om. Hun ropte 'hjelp moren min' gjennom brevsprekken, forteller kusinen, Leah McLeod.

Den lille jentas rop om hjelp ble hørt av en nabo, som straks hoppet over gjerdet til huset for å hjelpe. Etterfølgende tok familien av seg den skremte lille jenta.

Angela Watts søster, Vickie Hazell, har siden fortalt at Angelas død kom som et stort sjokk på familien.

- 'Ang' var sunn og frisk. Hun var den siste personen man trodde det skulle skje noe slikt med. Hun har etterlatt deg et enormt tomrom. Vi er helt knust, sier Vickie Hazell.

De syv barna har allerede mistet faren sin, Glen, som døde av nyresvikt i 2011.