Supermodellens bilde vekker sinne: 'Det irriterer meg grenseløst'

29/03/2021 13:20

Emma

Viralt
Supermodellen Emily Ratajkowski delte nylig et bilde av seg selv med sine millioner av fans. En ting var spesielt bemerkelsesverdig på bildet, og det har nå vekket sinne.

"Det er ikke det at jeg ønsker å være Grinch, men jeg må si dette fordi det irriterer meg grenseløst,"

Dette er starten på et Instagram-innlegg fra den australske skuespilleren Claire Holt, som har delt sine tanker om Emily Ratajkowskis bilde med sine 6,3 millioner følgere - skriver B.T.

Hele oppstyret kommer fra supermodellen som deler et bilde av seg selv som tilsynelatende ligner på mange andre bilder som finnes på supermodell Instagram-profiler.

Det som er spesielt er at bare 11 dager siden da bildet ble tatt, supermodellen hadde født. Det er derfor en bemerkelsesverdig flat mage i den unge supermodellen, og det har fått Claire Holt inn i rødt.

"Hvis du deler et bilde av en helt flat mage ti dager etter at du føder en baby, og du deretter kaller det kroppspositivisme, så for meg er det det samme som å dele et bilde av dine millioner av dollar på bankkontoen din og kalle det suksesspositivisme," skriver skuespilleren, som også har delt et bilde av seg selv , 14 dager etter fødselen av hennes sønn.

"Det kan være ekte, men det gjør folk føler seg dårlig om seg selv. Og det er ikke normalt. Du er uvanlig og heldig, som mange andre ikke er, så kanskje du ikke trenger å vise den delen av på sosiale medier?" - skriver hun i innlegget rettet mot Emily Ratajkowski, og konkluderer med en samtale til hele Instagram.

«Kan vi ikke bare bruke Instagram til å få folk til å føle seg inkludert og ikke føle seg dårlig om seg selv?»