Surrogatmor føder tvillinger - da foreldrene sender et bilde av barna, oppdager hun sin store feil

08/11/2017 14:45

Anniken Hauge

Viralt
Da den 31-årig surrogatmoren hadde født, oppdaget hun fort at noe var veldig galt.

Den amerikanske kvinnen Jessica Allen på 31 år, og mannen hennes Wardell Jasper, hadde allerede to barn da hun bestemte seg for å bli surrogatmor.

Jessica Allen kom derfor i kontakt med et kinesisk par som ville betale henne nesten 200.000 kroner for å bære frem barnet deres. Jessica Allen ville bruke pengene på å spare opp til et nytt hjem.  

Det skriver New York Post.

Hele forløpet gikk fint, og Jessica Allen ble gravid med tvillinger, ble født friske og raske ved hjelp av keisersnitt. Rett etter fødselen ble de to babyene overbrakt til det kinesiske paret, før Jessica Allen i det hele tatt nådde å se dem.

Dagen etter sendte den kinesiske kvinnen Liu et bilde av tvillingene til henne, og da så Jessica Allen straks at noe var veldig galt. De to babyene så nemlig veldig forskjellige ut.

Ettersom tiden gikk, ble den kinesiske kvinnen Liu også mer og mer bekymret over de åpenbare forskjellene mellom tvillingene. Hun bestilte derfor en DNA-test, for å finne ut om babyene virkelig var hennes. 

Da resultatene på testen kom, viste det seg at den ene babyen biologisk tilhørte den kinesiske familien, mens den andre tilhørte Jessica Allen og mannen hennes Wardell Jasper.

Et ekstremt sjeldent graviditetsfenomen hadde oppståt, som kalles superfetation. Det vil si at Jessica Allen allerede var gravid med mannen sin da hun ble surrogatmor og gravid igjen for det kinesiske paret.

Den amerikanske kvinnen hadde nemlig fått eggløsning igjen, hvilket kvinner vanligvis ikke får når de allerede er gravide, på grunn av alle hormonene i kroppen. 

Ifølge eksperter finnes kun 10 kjente tilfeller av fenomenet.

Etter det viste seg at Jessica Allen og mannen hennes er biologiske foreldre til det ene barnet, fikk hun forrige uke barnet sitt tilbake fra det kinesiske paret. 

Derfor føler du deg nedstemt under mørketiden - og slik kommer du kommer deg gjennom det