Sykehus i dyp sjokk: Du vil ikke gjette hva de fant inne i en 30 år gammel mann

23/09/2023 06:30

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var bokstavelig talt en stikkende smerte.

Hodepinen som Li Fuyan fra Kina hadde slitt med i fire år viste seg å være noe helt, helt annet. Legene ble mildt sagt sjokkerte da de fant en rusten kniv i hodet til 30-åringen, som han var blitt stukket med fire år tidligere.

Bladet hadde brutt av og etterlot seg en bit i skallen hans. Noe som 30-åringen tilsynelatende hadde slettet fra hukommelsen.

Og ikke bare hadde han blitt stukket, bladet som ble igjen i hodet hadde rustet opp gjennom årene. Så det faktum at han ikke var blitt alvorlig syk som et resultat kalles et sant mirakel.

"Vi har sjekket munnen hans, men ingen sår eller arr ble funnet. Det er veldig merkelig hvordan kniven gikk inn i hodet hans," sa Xu Wen, assisterende direktør ved sykehusets stomatologiske avdeling, til den kinesiske statskringkasteren CCTV, ifølge UNILAD.

Legene har siden bekreftet at Li Fuyan ble stukket i halsen, men uten at kniven traff halspulsåren, og det er derfor han kan legge til enda et mirakel på listen sin.

Men det gjorde også at inngrepet ikke var ukomplisert, da det var stor risiko for at det rustne knivbladet skulle bli knust. Heldigvis gikk det uten store smerter, meddeler kirurgene.

Siden historien kom ut har den gått viralt i sosiale medier, hvor folk – forståelig nok – er sjokkert over at mannen ikke visste at han hadde en kniv i hodet på fire år.

«Hvordan kan du bli knivstukket og glemme det?», skriver en X-bruker. "Hvordan kan du bli slått i ansiktet og være som "Wow. Jeg har det faktisk bra," skriver en annen.

I tillegg oppgir dusinvis av andre at det er et «mirakel» at han i det hele tatt overlevde. Folk er faktisk så forbløffet at flere er overbevist om at det må være én stor løgn.

"Noe med denne historien stemmer ikke. Han sa at han ble ranet for 4 år siden. Men den dagen han ble ranet og knivstukket, forventer du at jeg skal tro at han ikke følte noen form for smerte fra stikket? Jeg vet ikke, men det fikk meg sjokkert."