Tenåringsdatter hadde bare ett ønske til jul: Det ble oppfylt da faren hennes gikk på nettet

Foto: JILL YOUNG/INSTAGRAM

En 19-årig tenåringsjente valgte å gjøre folk oppmerksomme på farens jobb og spesielle hobby, da han nylig la ut et helt spesielt juleønske på Twitter.

Det er sannsynligvis ikke mange 19-åringer som har ønskelister med ønsker om gaver som ikke er til seg selv. Slik er det dog ikke for den amerikanske jenta Jill Young fra Texas i USA.

Nylig la hun ut et både bemerkelsesverdig og rørende juleønske på Twitter, som i stor grad var mer en gave til faren hennes enn til henne selv. Det skriver Viralthread.com.

Faren hennes, Bill Young, jobber som selger og flyr ofte verden rundt som en del av jobben. I den forbindelse har faren skaffet seg en helt spesiell hobby.

Les også

Familiefar tilbød hjemløs mann en røyk: Da det gikk opp for ham hvem mannen var, ble han svært overrasket

Bill Young, som går under navnet 'myhotelcarpet' på Instagram, har nemlig som hobby å dele bilder av alle de forskjellige gulvteppene fra de mange hotellene han overnatter på verden over. 

 

Denne litt merkelige hobbyen er med tiden blitt til litt av en fargerik og mønstret kollasje på Instagram, hvor faren tidligere hadde kun 125 følgere.

 

Og det var nettopp det Jill Young ønsket å endre på nå før jul.

Derfor skrev datteren følgende på Twitter den 25. november:

- Alt jeg ønsker meg til jul er at pappas hotellteppe-Instagram skal gå viralt. Vær så snill og hjelp meg med at det skjer.

Les også

Ung fyr trodde han tok et uskyldig bilde av kjæresten: Sendte det til moren, men glemte en frekk liten detalj

Det gikk ikke lang tid før den unge kvinnens bønner ble hørt - ikke av julenissen, men av Twitter, som raskt bestemte seg for å oppfylle datterens ønske.

 

Ryktene om Bill Young og hans Instagram-konto spredte seg som ild i tørt ress, og i skrivende stund har den helt alminnelige selgeren intet mindre enn 614.000 følgere på det sosiale mediet.

 

- Pappa har nå over 15.000 følgere på Instagram. Takk for at dere oppfylte min juledrøm. Dette er helt vanvittig, skrev Jill Young i en ny tweet, lenge før antall følgere plutselig nærmet seg 600.000.

I et intervju med BuzzFeed forteller Jill Young at hun ‘alltid har elsket farens Instagram-konto, da den bare er veldig ærlig’, men at hun samtidig alltid har lurt på hvorfor han ikke har gjort mer ut av å få flere følgere.

Les også

Karen bestilte Peppa Gris-kake til datterens 2-årsdag: Da hun åpnet esken, så hun straks den hysteriske feilen

Neste skritt for far og datter er nå å delta i et av de største amerikanske talkshow. Det avslører Jill Young i en ny tweet, hvor hun skriver: 

- Dette er utrolig. Hvis dere får pappa med i @TheEllenShow (Ellen Degeneres talkshow, red.), så får jeg ham til å lage en dramatisk poetry slam om hotelltepper sammen med meg.

Les også: Ricky la ut skrytebilde på Instagram – nå latterliggjøres han på nettet