Tenåringsdatter hadde bare ett ønske til jul: Det ble oppfylt da faren hennes gikk på nettet

03/12/2017 16:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: JILL YOUNG/INSTAGRAM
Foto: JILL YOUNG/INSTAGRAM
En 19-årig tenåringsjente valgte å gjøre folk oppmerksomme på farens jobb og spesielle hobby, da han nylig la ut et helt spesielt juleønske på Twitter.

Det er sannsynligvis ikke mange 19-åringer som har ønskelister med ønsker om gaver som ikke er til seg selv. Slik er det dog ikke for den amerikanske jenta Jill Young fra Texas i USA.

Nylig la hun ut et både bemerkelsesverdig og rørende juleønske på Twitter, som i stor grad var mer en gave til faren hennes enn til henne selv. Det skriver Viralthread.com.

Faren hennes, Bill Young, jobber som selger og flyr ofte verden rundt som en del av jobben. I den forbindelse har faren skaffet seg en helt spesiell hobby.

Bill Young, som går under navnet 'myhotelcarpet' på Instagram, har nemlig som hobby å dele bilder av alle de forskjellige gulvteppene fra de mange hotellene han overnatter på verden over. 

Denne litt merkelige hobbyen er med tiden blitt til litt av en fargerik og mønstret kollasje på Instagram, hvor faren tidligere hadde kun 125 følgere.

Og det var nettopp det Jill Young ønsket å endre på nå før jul.

Derfor skrev datteren følgende på Twitter den 25. november:

- Alt jeg ønsker meg til jul er at pappas hotellteppe-Instagram skal gå viralt. Vær så snill og hjelp meg med at det skjer.

Det gikk ikke lang tid før den unge kvinnens bønner ble hørt - ikke av julenissen, men av Twitter, som raskt bestemte seg for å oppfylle datterens ønske.

Ryktene om Bill Young og hans Instagram-konto spredte seg som ild i tørt ress, og i skrivende stund har den helt alminnelige selgeren intet mindre enn 614.000 følgere på det sosiale mediet.

- Pappa har nå over 15.000 følgere på Instagram. Takk for at dere oppfylte min juledrøm. Dette er helt vanvittig, skrev Jill Young i en ny tweet, lenge før antall følgere plutselig nærmet seg 600.000.

I et intervju med BuzzFeed forteller Jill Young at hun ‘alltid har elsket farens Instagram-konto, da den bare er veldig ærlig’, men at hun samtidig alltid har lurt på hvorfor han ikke har gjort mer ut av å få flere følgere.

Neste skritt for far og datter er nå å delta i et av de største amerikanske talkshow. Det avslører Jill Young i en ny tweet, hvor hun skriver: 

- Dette er utrolig. Hvis dere får pappa med i @TheEllenShow (Ellen Degeneres talkshow, red.), så får jeg ham til å lage en dramatisk poetry slam om hotelltepper sammen med meg.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.