Tidligere Hollywood-frue snakker ut om forholdet sitt med prins Harry.

29/11/2022 12:27

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Catherine Ommanney har åpnet opp om et påstått forhold med prins Harry.

Når virkeligheten møter kongelige.

Tidligere «Real Housewives of D.C»-stjerne Catherine Ommanney hevder at hun hadde et lidenskapelig forhold med prins Harry da han var 21 og hun var 34.

Den tidligere Bravo-stjernen fortalte til The Sun i helgen at hun uttaler seg nå på grunn av tvil om at hun vil bli inkludert i hertugen av Sussex sitt kommende memoar, «Spare».

"Jeg tviler på at jeg vil være med i Harrys bok, siden en prins ikke kan stikke av med en 34 år gammel tobarnsmor," forklarte 50-åringen. "Det er bare ikke det ferdige."

Ommanney - som ble separert fra sin eksmann, Stephen, på den tiden - sa at de to møttes på Art Bar i London gjennom felles venner i mai 2006.

"Harry hadde på seg en lue i australsk stil som fikk meg til å le, og når vi begynte å snakke, var det som om det ikke var noen andre i rommet."

Etter å ha forlatt baren, hevdet Ommanney at paret deretter dro til en venns hus hvor Harry lagde en baconsmørbrød til henne.

"Vi begynte å leke-slåss, og jeg tror vi kjempet av og på i omtrent 15 minutter da jeg fortalte ham at jeg måtte dra hjem," fortsatte hun om det påståtte møtet. «Det var da han løftet meg i midjen fra gulvet og holdt meg mot veggen. Han ga meg det mest utrolige, lidenskapelige kysset jeg noen gang har hatt i mitt liv.»

På den tiden var Harry i et på- igjen, av-igjen-forhold med Chelsey Davy. De to datet i syv år, fra 2004 til de sluttet i 2011.

Ommanney sa at de dro på noen dater, men den nye romantikken stoppet når den skapte overskrifter. De så hverandre ikke igjen før et tilfeldig møte på en polokamp i 2009 på Barbados.

"Uten å være arrogant, tror jeg vi begge hadde lyst på hverandre selv om han var altfor ung for meg," sa hun og la til at hun ga ham kallenavnet "Baby" fordi han var glad i slikkepinner. "Hvis han ikke var en kongelig og kanskje 10 år eldre, ville han vært min perfekte mann."

Den tidligere husmoren giftet seg med fotojournalisten Charles Ommanney i 2008, men de sluttet to år senere.