Tidligere Playboy-modell risikerer flere år i fengsel etter de fant en død mann bagasjerommet

11/11/2022 13:14

Sofie

Viralt
Foto: (Law and Crime Network screenshot/ YouTube)
En tidligere Playboy-modell kan risikere opptil 25 år bak lås og slå, etter at en 71 år gammel mann ble funnet død i bagasjerommet på bilen hennes.

Kelsey Turner, 29, nådde en avtale denne uken etter hennes arrestasjon i 2019 på grunn av drap og konspirasjon for å begå drapsanklager.

Turners anklager var relatert til dødsdallet til psykiateren Thomas Burchard i 2019, som hjalp til med å betale Turners regninger, ifølge Politiet.

Law and Crime rapporterer at kort tid før hans død dekket Burchard husleie på Turners leilighet i Las Vegas, men etter at han “brått” sluttet å forsyne penger, ble Turner, hennes to barn og moren kastet ut av hjemme på $3200 i måneden.

Turner og Burchard antas å ha kjent hverandre ganske lenge, og sistnevnte “hadde til og med et forhold til modellen i årevis” ifølge rapporter av Unilad.

Psykiateren ble oppdaget slått i hjel i bagasjerommet på Turners Mercedes Benz.

Ifølge ABC hadde Burchard reist til Las Vegas for å fortelle Turner at han ikke lenger ville betale husleien hennes.

Han døde av stump kraft trauma mot hode, og bilen han satt i ble funnet forlatt på en øde vei. 

Onsdag inngikk Turner en klageavtale i Clark County District Court. 

Hun erkjente straffeskyld for andregrads drap, men alle andre anklager mot henne vil bli avvist etter straffutmålingen hennes i januar 2023. 

Turners avtale er kjent som en Alford-påstand, noe som betyr at hun er i stand til å erkjenne skyld, men opprettholde sin uskyld, og gi en forståelse av at hvis hun hadde møtt en jury, ville hun blitt dømt basert på påtalemyndighetens bevis. 

Hun har blitt varetektsfengslet ved Clark County Detention Center, mens hun avventer rettssak og har tidligere erkjent ikke skyldig i de første anklagene.

Turner vil risikere mellom 10 og 25 års fengsel når hun blir dømt 10. januar. 

To medskyldige anklaget i Burchards drap har også inngått anklager, med Jon Kennison - Turners medtiltalte og tidligere kjæreste - som har erkjent skyldig i annengrads drap og konspirasjon for å begå drap. 

Tilbake i juli ble Kennison dømt til mellom 18 og 25 års fengsel. 

Diana Pena, en annen med tiltalt og Turner og Kennisons tidligere romkamerat, erkjente seg skyldig i å ha begått drap i 2019. Pena er enda ikke dømt.