Tigeren begynner plutselig å bevege seg mot safarikjøretøyet - men se så hva som skjer

02/02/2024 22:00

Sofie

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tigeren begynner plutselig å løpe etter safaribilen, men...

En safari-utflukt i Ranthambore nasjonalpark i India ble en uforglemmelig og spennende hendelse for en gruppe turister da de sto ansikt til ansikt med en tiger.

Hendelsen, som ble fanget på kamera, har utløst bred diskusjon i sosiale medier.

I en video lagt ut på nasjonalparkens Instagram-profil kan man se den imponerende tigeren sakte bevege seg mot turistenes kjøretøy, og utløse panikk og skrik fra gruppen.

"Vi vil aldri glemme denne unike opplevelsen med det majestetiske rovdyret så nærme. Selv om vi var redde, er T121 en leken tiger. Han henvendte seg til oss to ganger, demonstrerte sin storhet og trakk seg tilbake. Dette minnet vil vi beholde for alltid", heter det i bildeteksten til Instagram-innlegg.

Videoopptakene tatt fra innsiden av safarikjøretøyet viser tydelig at tigeren nærmer seg og til slutt står rett ved siden av kjøretøyet. En mann i bilen roper på en person som heter Mukesh, ber ham kjøre og sier "Peeche aa gaya yaar [Han er rett bak oss]". Andre passasjerer i kjøretøyet oppfordrer også sjåføren til å kjøre bort fra tigeren.

Siden videoen ble lagt ut for flere måneder siden, har den fått nesten 2,2 millioner visninger og har utløst mange reaksjoner på nettet.

Noen brukere har kritisert oppførselen til turistene:

"De som skriker og roper bør få bot! Når det gjør vondt i lommeboken, holder folk kjeft. Det bør gis klare retningslinjer til besøkende før de drar på safari".

En annen kommentar lyder:

"Hvis du ikke er klar til å møte en tiger, bør du ikke dra på safari! Det er respektløs oppførsel".

Videoen kan ses nedenfor:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.