Tims datter skrev et brev til sitt fremtidige jeg og døde kort tid etter: Nå har de rørende ordene sett dagens lys

12/07/2023 19:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
De sterke ordene har tatt internett med storm.

De fleste barn og unge har mange store drømmer om fremtiden.

På den tiden var 12 år gamle Taylor Smith fra Tennessee ikke forskjellig fra noen på hennes alder.

Men som få barn og unge sannsynligvis gjør, valgte hun å skrive et brev til sitt fremtidige jeg, som hun ikke fikk lov til å åpne før 10 år etter at hun hadde skrevet det.

Det skriver Bored Daddy.

Kort tid etter at han skrev brevet, døde Taylor på grunn av komplikasjoner forbundet med plutselig lungebetennelse.

Foreldrene, Tim og Mary Ellen, var knust etter dødsfallet, og de kunne ikke tro at deres elskede jente ville ha forsvunnet for alltid.

Derfor kunne de heller ikke la være å lese brevet, som de fant da de skulle sortere gjennom datterens ting.

Brevet rørte dem dypt, og de bestemte seg for å dele brevet på Internett. Nedenfor kan du lese 12 år gamle Taylors brev til sitt fremtidige jeg:

"Kjære Taylor,

Hvordan er livet? Livet er ganske enkelt akkurat nå (10 år i fortiden). Jeg vet jeg sier det for sent, men når jeg skriver, er det tidlig. Så gratulerer med fullført videregående skole!

Hvis du ikke gjorde det, gå tilbake og fortsett å prøve. Er du (vi) på college? Hvis ikke, så skjønner jeg det. Vi har jo ganske god grunn til ikke å være det.

Ikke glem at det er Allanas 11-årsdag i dag! 11 allerede? For meg er hun bare 1!

Men jeg fikk ikke være med på den festen fordi jeg var i Cranks, Kentucky på min første misjonsreise. Jeg har bare vært tilbake i 6 dager!

Apropos det, hvordan er ditt forhold til Gud? Har du bedt, tilbedt, lest Bibelen eller tjent Herren for nylig? Hvis ikke, stå opp og gjør det NÅ!

Jeg bryr meg ikke om hvilket punkt i våre liv vi er på akkurat nå - gjør det! Han ble spottet, slått, torturert og korsfestet for deg! En syndfri mann som aldri har gjort deg eller noen andre urett!

Har du nå dratt på flere misjonsreiser? Har du vært ute av landet ennå? Hva med på et fly?

Har du ditt eget sted ennå? Hvis vi går på college, hva vil vi bli? Akkurat nå vil jeg bli advokat.

Vært i Dollywood nylig? Akkurat nå er deres nyeste attraksjon Wild Eagle. Det er så gøy!

Jeg tror også jeg skal selge iPaden min og kjøpe en iPad mini. Ikke glem å fortelle barna at vi er eldre enn nettbrettet! Vedlagt har jeg også en tegning av en iPad slik at du kan vise dem.

Jeg tror det er alt. Men husk, det er 10 år siden jeg skrev dette. Ting har skjedd - både på godt og vondt. Det er bare slik livet fungerer, og det må du leve med.

Vennlig hilsen Taylor Smith"

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.