Torgeir fra Nordland lager humor av 'Søringan sine kriseværmeldinger' i video på Facebook: Nå har den gått viralt

45-årige Torgeir Sørensen fra Sortland i Vesterålen, klarte ikke å dy seg da han så reportasjen om uvær i Sør-Norge på nyhetene.

Den 45-årige fotografen fra Nord-Norge er vant til tøft vær, og man kan med sikkerhet si at han har vært ute en vinternatt før.

Med stormen Ylva herjende over Nord-Norge, har nordlendingene opplevd ting blitt blåst i alle retninger og hustak som har blitt revet tvert av.

På videoen Torgeir Sørensen har lagt ut på nett, ser man ikke mye til uvær i Sør-Norge. Men i nord, nærmere bestmt Bodø, holder journalist og intervjuobjekt fast i hverandre, før det utbrytes "der for taket" (der forsvant taket, red.). Det skriver Avisa Nordland.

I nord, nærmere bestemt Bodø, holder reporter og intervjuobjekt hverandre fast, før det så utbrytes «der for taket».

Denne store forskjellen mellom nord og sør på hvordan man anser såkalt 'uvær', fant nordlendingen så festlig at han filmet nyhetssendingen fra TV 2 og la den ut på Facebook-profilen sin.  

Les også

Lege advarer mot produkt: Kan ha fatale konsekvenser for penisen din

Torsdag forteller Torgeir Sørensen til avisen at han hadde store problemer med å se noe uvær i sør.

- Begge klippene er fra i dag, torsdag. Det var spesielt, jeg måtte spole tilbake på klippet fra sør og filme. Jeg så jo ikke noe vær. Jeg så på busken i bakgrunnen, den rørte seg ikke. De sa varmeapparatet sto på fullt og vindusviskerne var fullt i gang, sier han og ler.

Videre forteller han at konstrastene vises hvert år, og at det var derfor han ville lage videoen:

Les også

Norsk TV-pastor hevder han og Jesus reddet manns liv: Nå blir han hengt ut som løgner i sosiale medier

- Hver gang det er litt vær ser man jo på nyhetene, og da ser man søringene som klager over været når de får et lite teppe med snø på bakken. Og når vi som bor lenger nord vet hvordan det kan være, så skjønner jeg ikke hva de roper over alle gangene. De får sko seg etter forholdene, sier han til Avisa Nordland.

Du kan se hele den humoristiske videoen nedenfor:

«Uværet» i sør og uværet i nord

Husk lyd for nordlendingens kommentarer underveis.