Tre brødre fikk matchende Harry Potter-tatoveringer - grunnen vil bringe en tåre i øynene

26/07/2023 07:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Imgur
Foto: Imgur
En bror har delt et bilde av sine tre tatoveringer fra Harry Potter-bøkene. De tre brødrene har et helt spesielt forhold til den magiske bokserien, og til et spesielt familiemedlem som introduserte dem for bøkenes magiske verden.

Bøker, filmer, TV-serier eller kanskje dataspill kan være umåtelig attraktive for både jenter og gutter, så vel som voksne, når de trenger å slappe av etter en lang dag på skolen eller jobben.

Å kunne fordype seg i et helt spesielt univers, hvor det verken er boliglån eller lekser kan være uhyre viktig, og for noen kan distraksjonen i et annet univers bli en fascinasjon og en hel hobby i seg selv.

For tre brødre har Harry Potter-universet en helt spesiell betydning, og derfor har en av brødrene delt et spesielt og svært rørende bilde på det sosiale mediet Imgur.

– Jeg er den mellomste av tre brødre og til min yngre brors bursdag ga min eldre bror og jeg ham en tatovering i bursdagsgave av de tre dødstalismanene fra Harry Potter, skriver brukeren MushinMan i sitt innlegg.

De tre særegne symbolene kommer fra den siste Harry Potter-boken i serien, og fans av universet kan kjenne igjen symbolene som den mektige tryllestaven, eldstestaven, usynlighetskappen og oppstandelsessteinen.

Men årsaken til brødrenes tatovering er egentlig til ære for moren, som brukte mange kvelds- og nattetimer på å lese alle bøkene høyt for de tre guttene.

– Moren vår begynte å lese Harry Potter høyt for oss da vi var rundt åtte år og har siden lest alle bøkene høyt for oss til vi begynte på videregående. Det var grunnen til at vi til og med var interessert i bøker og lesing, og vi har de beste minnene fra at hun leste høyt, skriver MushinMan i sitt innlegg.

På bildet kan du se hvordan de tre brødrene har fått hvert sitt av de tre symbolene fra bøkene på underarmen, og deler av symbolet er tegnet med hvitt blekk, så referansen til Harry Potter er først tydelig hvis du kommer helt nær.