Trollpikken har fått konkurranse: Enorm penis av tre oppdaget på toppen av et fjell

20/11/2017 17:06

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Marika Roth/privat
Foto: Marika Roth/privat
Hvis du kjenner en mann som har litt dårlig forhold til egen manndom, så er nok ikke de østerrikske alpene stedet å dra for ham.

Du lurer kanskje på hvorfor?

Det er fordi noen av ukjent grunn har plassert en massiv erigert penis på toppen av fjellet Ötscher i Østerrike.

Det vil også si at den mye omtalte norske 'Trollpikken' herved har fått konkurranse fra utlandet.

Det var naturelsker og fotograf Marika Roth fra Østerrike som oppdaget den enorme penisen av tre på fjelltoppen, og etter hun publiserte bilde av den på Facebook-siden sin, har nyheten om den erigerte fjelltopp-penisen gått viralt.

Marika Roth skriver på Facebook at hun 'tror Ötscher har fått en ny "maskot", hvor flere kommenterer at de undrer seg over hvem i alle dager som har plassert den der, hvorfor de har plassert en kjempe-penis av tre på toppen og hvordan de har klart å få den helt opp på toppen.

Marika Roth tar et pust i bakken og hviler seg på den enorme penisen. Foto: Privat

De ansvarlige for skiheisen finner også den enorme penisen og dens plassering veldig pussig, men later til å omfavne kunstverket som en fremtidig turistattraksjon, skriver britiske Metro.

De håper dog bare at de eller den som står bak kunstverket får sikret den, da de ikke tror den kan holde hele vinteren i tøft vær.

En skriver humoristisk på sosiale medier "With us, not only winter is coming.", med henvising til den kjente frasen fra serien 'Game of Thrones'.

"Not only winter is coming". Foto: Privat

En får bare krysse fingrene for at den enorme penisen holder seg rank og rett gjennom all slags vær.

Les også: Her er verdens mest sexy mann – og folk er helt målløse