TV-vert skilt fra kona gjennom 34 år: Nå er han gift med datterens 32 år yngre eksvenn

30/06/2023 11:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den tidligere Sky Sports-programledern giftet seg i helgen.

Det melder både Daily Mail og The Sun, som har bilder fra det hemmelige bryllupet.

Keys, 66, skilte seg fra kona Julia i 2016 etter 34 års ekteskap.

TV-verten hadde funnet kjærligheten i den nå 34 år gamle Lucie Rose, som på den tiden var venn med datteren hans.

Ifølge de to mediene ble bryllupet holdt i Brixham og kostet rundt 20.000 pund, tilsvarende rundt 173.000 pund.

– Jeg er en veldig heldig mann, selv om jeg er nervøs. Vi skal til Canada på bryllupsreise, som blir litt annerledes, sa Richard Keys til The Sun før bryllupet.

Paret møttes da Richard Keys, som fikk sparken fra Sky Sports i 2011 etter kommentarer rettet mot en kvinnelig dommer, flyttet til Midtøsten for noen år tilbake for å jobbe for beIN Sports.

– Han møtte Jemmas venn Lucie, som jobbet i Doha, og da begynte alle løgnene. Han hevdet at hun og vennene hennes så på ham som sin Doha-far, har Keys' ekskone Julia tidligere fortalt The Sun.

Hun fortalte hvordan eksmannen noen ganger brukte svært lang tid på å komme hjem. Noe han selv forklarte med at Lucy «hadde trengt å snakke».

Richard Keys har tidligere nektet for at han hadde en affære med Lucie Rose mens han var gift, og han har også nektet for å ha forlatt kona mens hun kjempet mot kreft.

"Jeg nevner det unevnelige for deg. Forlot jeg min kone mens hun hadde kreft? Nei. Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg vet ikke hvorfor ekteskapet vårt endte som det gjorde, men min kone fikk kreft syv år før jeg dro, og hun var i remisjon i syv år," sier Keys til The Athletic.

Datteren Jemma var angivelig ikke til stede i bryllupet, der gjestene hovedsakelig besto av Lucie Roses venner og familie.

Jemma Keys har tidligere fortalt hvordan hun fødte forrådt av sin nå tidligere venninne da hun oppdaget hva som foregikk.

Hun fortalte hvordan hun følte at faren hadde blitt tatt fra henne og hvordan affæren ødela forholdet til ham og resten av familien.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.