Tvillingene kom til verden hånd i hånd: Så unikt er båndet mellom de to jentene i dag

18/08/2016 15:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
De to jentene gjorde litt av en entré da de ble født.

Etter å ha tilbragt ni måneder sammen i tett kontakt, kom de to små tvillingene Jenna og Jillian til verden på det søteste vis. Det ble heldigvis foreviget på bilder, som for to år siden gikk verden rundt.

De to jentene kom til verden med keisersnitt, og de holdt hverandre i hendene da legene tok jentene ut av Sarah Thistlethwaites livmor.

Tidligere hadde kvinnen fra den amerikanske delstaten Ohio tilbrakt 57 dager i sykehussengen for å passe sine ufødte jenter.

Nå, to år senere, er båndet mellom de to jentene blitt sterkere enn noensinne, forteller deres mor til People Magazine.

- Av og til vil mannen min gå inn i en butikk med én av tvillingene, mens jeg tar meg av den andre. Når det skjer, så blir de begge lei seg og vil være sammen. De har et veldig tett bånd, sier Sarah Thistlethwaite.

Denne form for tvillinger er veldig sjeldent, da det kun skjer i rundt én av 10.000 fødsler, men det er også noe som er forbundet med økt risiko under graviditeten.

Heldigvis gikk alt fint under fødselen på Akron Children’s Hospital.

- De begynte å holde hverandre i hånden så snart de ble lagt ved siden av hverandre. Jeg fikk frysninger, sier en talskvinne fra sykehuset.

To år senere har jentene utviklet vidt forskjellige personligheter. Jenna er den forsiktige, mens Jillian er litt av en våghals.

Selv om de to søstrene er tette, så har de også en liten rivalisering med hverandre.

- Hvis Jenna gjør noe hun ikke har lov til, så spør jeg hva som har skjedd, hvilket pleier å få henne til å si at Jillian gjorde det, forklarer Sarah Thistlethwaite.