Uheldig kar med hvite bukser fikk frekk lapdance: Etterpå oppdager han hva stripperen etterlot på ham

28/09/2016 09:30

Anniken Hauge

Viralt
Han tar nok ikke på seg hvite bukser neste gang han skal på strippeklubb.

Da en mann ba om en frekk lapdance på en strippeklubb, fikk han litt mer enn han hadde bedt om, avslører det bilde som mannen har delt på sosiale medier, skriver den amerikanske underholdningssiden Elite Daily. 

Iført hvite bukser tok mannen imot en het dans fra en kvinnelig stripper, mens han tok bilder av den nakne kroppen hennes, som han delte på Snapchat.

Mannen holdt ikke noe tilbake da han tok bilder av stripperen.. Foto: Snapchat.

 

Både brystene hennes og rompa endte opp på det sosiale mediet, sannsynligvis til stor underholdning for vennene hans. Men det siste bildet han tok var av en litt annen karakter.

Bildet viser hvordan hans en gang så hvite bukser så ut da stripperen var ferdig med ham. Det er røde flekker – og flere mystiske merker.

Slik så buksene hans ut, etter stripperen hadde gitt ham service. Foto: Snapchat.

Mannen er overbevist om at stripperen har dryppet menstruasjonsblod på ham under akten. Og den opplevelsen har gjort at han vil vente litt med å ha nærkontakt med strippere igjen.

- Det er 100 prosent sikkert at det er menstruasjonsblod. Jeg er ferdig med strippere for en stund, skriver han til bildet.

Mon tro om det ikke var noen av følgerne hans på Snapchat som kommenterte noe i retning av ”som man reder, så ligger man”?

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.