Uheldig kar med hvite bukser fikk frekk lapdance: Etterpå oppdager han hva stripperen etterlot på ham

28/09/2016

Anniken Hauge

Viralt
Han tar nok ikke på seg hvite bukser neste gang han skal på strippeklubb.

Da en mann ba om en frekk lapdance på en strippeklubb, fikk han litt mer enn han hadde bedt om, avslører det bilde som mannen har delt på sosiale medier, skriver den amerikanske underholdningssiden Elite Daily. 

Iført hvite bukser tok mannen imot en het dans fra en kvinnelig stripper, mens han tok bilder av den nakne kroppen hennes, som han delte på Snapchat.

Mannen holdt ikke noe tilbake da han tok bilder av stripperen.. Foto: Snapchat.

 

Både brystene hennes og rompa endte opp på det sosiale mediet, sannsynligvis til stor underholdning for vennene hans. Men det siste bildet han tok var av en litt annen karakter.

Bildet viser hvordan hans en gang så hvite bukser så ut da stripperen var ferdig med ham. Det er røde flekker – og flere mystiske merker.

Slik så buksene hans ut, etter stripperen hadde gitt ham service. Foto: Snapchat.

Mannen er overbevist om at stripperen har dryppet menstruasjonsblod på ham under akten. Og den opplevelsen har gjort at han vil vente litt med å ha nærkontakt med strippere igjen.

- Det er 100 prosent sikkert at det er menstruasjonsblod. Jeg er ferdig med strippere for en stund, skriver han til bildet.

Mon tro om det ikke var noen av følgerne hans på Snapchat som kommenterte noe i retning av ”som man reder, så ligger man”?

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.