Uhyggelig øyeløst sjømonster med sylskarpe tenner skylt i land etter orkan

15/09/2017 10:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Preeti Desai
Foto: Preeti Desai
Selvutnevnt nerd Preeti Desai har spurt andre biologinerder på Twitter hva dette dyret er.

'Hva i helvete er det her?', skriver Twitter-brukeren Preeti Desai til fire bilder hun tok av et mystisk vesen som hadde skylt i land på en strand i Texas City, etter den kraftige orkanen Harvey.

Flere medier har deretter omtalt saken, blant annet BBC og Metro har rapportert om den underfundige skapningen og debatten den har skapt. 

Til og med ekspertene klør seg i hodet over dyret som ligner på en blanding av en alien og en hai.

Da Preeti Desai ikke kunne fatte og begripe hva dette var måtte hun ty til 'biologigruppen' på Twitter.

- Ved første øyekast trodde jeg at var arktisk niøye, men da jeg kom nærmere, forstod jeg at det slet ikke kunne være det, skriver hun.

Bildene er i ettertid blitt retweetet over 2400 ganger, og folk på sosiale medier er nå sterkt forundret over hva slags dyr det egentlig er som er Preeti Desai fant på stranden. 

Flere brukere har følgende oppfordring via Twitter-innlegget: 'Hide yo kids, hide yo wife' (gjem barna dine og kona di, red.),  mens en annen person skriver at han tipper skapningen er en slags ål, på grunn av dyrets tenner og kroppspråk.  

En tredje bruker av det populære mediet utrykker seg i store bokstaver og mener at dette helt klart er en slags alien som forbløffer forskerne.

Ifølge britiske Metro mener Kenneth Tighe fra Smithsonian National Museum of Natural History, at det kan være en slags slangeål – en art som har sin opprinnelse ved den Mexicanske Golf og som blant annet lever av krepsdyr.