Under fødsel dør det lille føllet: Noen dager senere skjer et utænkelig mirakel

08/07/2023 06:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hesten Queen Uniek mistet føllet sitt under fødselen. Men så skjer det noe som forandrer alt.

Den nederlandske friesiske hesten, dronning Uniek, opplevde en dyp sorg da hun mistet føllet sitt ved fødselen.

Dronning Uniek var rastløs, rastløs og sørgende etter fødselen, da føllet hennes døde og raskt ble tatt bort. Hun trasket rundt i boksen sin, tilsynelatende forvirret over hvor føllet hennes hadde gått.

Dronning Unieks eier, Yvonne, ville gjøre alt for å fjerne sorgen. Hun prøvde å kose med den store hesten, gi den epler og være nær den. Men bare litt hjelp det.

Men så skjedde et mirakel.

En venn ringte Yvonne og fortalte henne at det var et foreldreløst føll som manglet kjærlighet og omsorg.

Usikker på hvordan dronning Uniek ville reagere på andres føll, skjønte Yvonne at det kunne være en mulighet til å redde hoppen fra dypet av sorg. Føllet ble forsiktig lastet inn i en varebil og fraktet til gården.

Et spesielt bånd

Med hjertet fullt av håp introduserte Yvonne langsomt det foreldreløse føllet for dronning Uniek. Og øyeblikket da de møttes ble en rørende begivenhet.

Du kan se den rørende videoen nederst i artikkelen.

Uniek snuste nysgjerrig på det lille føllet, og føllet slo tilbake. Det var en dans av gjensidig aksept og kjærlighet i luften. Det var tydelig at Uniek hadde åpnet sitt hjerte og akseptert det nye føllet som sitt eget.

Yvonne deler følelsen av overraskelse og glede, og sier: "Det var et veldig spesielt øyeblikk. Jeg hadde aldri trodd at dette skulle skje. Vi visste umiddelbart at dronning Uniek aksepterte Rising Star.

Bare noen dager senere hadde Uniek tatt fullstendig på seg rollen som det lille føllets mor. Hun våket over ham med en beskyttende og kjærlig årvåkenhet og forlot aldri hans side.