Ung kvinne bor i ombygd varebil: Vent til du ser innsiden

23/02/2024 10:00

Sofie

Viralt
Foto: Instagram/TikTok
Den unge kvinnen har selv ombygd varebilen sin slik at den er beboelig - og at hun sparer mye penger på å bo i den.

En ung kvinne ved navn Abbe har avslørt at hun kjøpte en brukt Mercedes Sprinter for kun 72 200 NOK, som hun bor i i dag, noe som sparer henne for mye penger siden hun slipper å betale husleie.

I en video hun har delt på sosiale medier TikTok, har hun avslørt at hun klarte å konvertere varebilen sin uten å gå tom for penger. Hun fant mange av varene som ble brukt til dette til lave priser på Facebook Marketplace.

På TikTok, hvor hun har delt videoen sin, går hun under brukernavnet @abbeminor. Her har hun også åpnet opp om hvordan det er å bo i en varebil og hvorfor hun elsker livsstilen sin.

I en video hvor hun ikke bare viser rundt varebilen sin, men også forteller hva den har kostet, får du et godt innblikk i hvordan det er å bo i. Det skriver The Sun.

"Dette er akkurat hvor mye penger jeg brukte på å bygge varebilen min som jeg bor i," sier hun.

"Varebilen i seg selv var et utrolig kupp. Den kom til og med isolert så jeg slapp å bruke penger på den."

"Jeg holdt strømkostnadene nede ved å bruke Facebook Marketplace til å gjøre gode avtaler. Tre års bruk og ingen problemer."

"Jeg klarte å finne en del gratis rørleggerartikler, og jeg fant også mye jernvarer og ved fra gamle tilhengere."

I videoen avslører hun at det spesielt er treverket som har blitt brukt til ombyggingen som har kostet henne penger.

– Tre var likevel det dyreste, og jeg tar med gulvene her. Alle disse skapene ble bygget fra grunnen av med furu, og det samme med taket, sier hun.

"Beholdning løp raskt inn i mye penger, Facebook Marketplace er et flott sted å gjøre gode avtaler."

"Jeg klarte også å holde rørleggerkostnadene nede fordi jeg er en sparsommelig dame. Denne varebilen er så hjemmekoselig for meg, og det er ganske utrolig at jeg klarte å gjøre det for bare $14 000."

Hun viser så alle utgiftene sine: Hun brukte 72.200 kroner på varebilen, 20.600 kroner på ved, 6.000 kroner på hvitevarer, 12.200 kroner på strøm, 8.000 kroner på rørleggerartikler og 8.000 kroner på andre møbler.

I tillegg brukte hun også 2.000 kr på tekstiler. 12.200 kr på eksteriør og ytterligere 2.100 kr på diverse andre småkjøp.

I en annen video snakker hun om hvorfor hun elsker å bo slik hun gjør, i stedet for å bare leie en leilighet.

"Her er tre grunner til at det er fornuftig å bo i en varebil. For det første bor jeg gratis ved havet i en av de dyreste amerikanske byene," sier hun.

"Se på prisene for ettromsleiligheter i mitt område - jeg hopper."

Hun viser så leieprisene i området der hun bor, hvor flere utleieboliger koster over 4.000 dollar i måneden, noe som tilsvarer i overkant av 41.000 NOK.

"Grunn nr. 2 er at du kan bevege deg hvor du vil, når du vil. Ørkenen, skogen, stranden eller bare til parken," sier hun.

"Det bringer meg til min siste grunn - denne livsstilen åpner døren til full kontroll over din egen tid."

"Uten det økonomiske presset av et hus, kan du stort sett gjøre hva du vil, og all alenetid er også hyggelig."

Sistnevnte video ble raskt populær, og fikk mer enn 1,3 millioner visninger. I tillegg har mange skrevet i kommentarfeltet at de er misunnelige på livsstilen hennes.

«Jeg er solgt», sa en bruker, mens en annen skrev: «Jeg elsker det».

«Jeg ønsker bokstavelig talt dette livet så mye», skrev en tredje i kommentarfeltet under videoen.