Ung kvinne fikk stor tatovering i ansiktet - folk på nettet er målløse over motivet

30/01/2018 16:00

Anniken Hauge

Viralt
En ung kvinne fra England har skapt stor furore på Twitter, etter hun bestemte seg for å få en tatovering i ansiktet.

En kvinne fra den engelske byen Preston har fått stor oppmerksomhet på internett i løpet av de siste par dagene.

Det skyldes ordet den unge kvinnen ved navn Kate Alice har valgt å forevige med blekk i ansiktet.

Det skriver britiske Independent.

På høyre side av ansiktet hennes står det ‘Vegan’ (veganer, red.) i stor løkkeskrift. Et ord som har stor betydning for  Kate Alice, som beskriver seg selv som en lidenskapelig veganer.

Kate Alice forteller til Independent at hennes store lidenskap for en vegansk livsstil og det faktum at hun alltid kommer til å være veganer, gjorde at hun valgte å ha tatoveringen et svært synlig sted.

Torsdag viste Kate Alice frem den nye utsmykningen sin på det sosiale medier Twitter med ordene: 

- Tok en tatovering som betyr bevissthet omkring selvmord og en veganer-tatovering i dag. Elsker de.

Foto: Kate Alice

En annen person delte deretter et par bilder av Kate Alice før og etter hun fikk tatoveringen i ansiktet.

- Nå trenger jeg ikke å fortelle alle at jeg er veganer hvert femte minutt, står det på bildet som er tatt etter Kate Alice ble tatovert i ansiktet.

Tatoveringen har vakt blandede følelser hos folk på Twitter. Selv om noen skriver at de er kritiske, angrer ikke Kate Alice et sekund på avgjørelsen:

- Tatoveringen i ansiktet mitt fikk selvfølgelig masse negative reaksjoner. Ikke på grunn av plasseringen, men fordi folk tydeligvis blir opprørt når de ser ordet ‘veganer’, hvilket er noe jeg bare har måttet venne meg til, sier Kate Alice til Independent. 

Kate Alice forklarer til Independent at hun ble veganer for et par år siden på grunn av hennes store empati for dyr, men at hun fortsatt lærer mer om de negative konsekvensene av å spise ikke-vegansk mat:

- Noen ganger ser jeg Neflix og YouTube-dokumentarer, og det er mange på disse platformene som har bidratt til å gjøre meg klokere på sammenhengen mellom animalske produkter og emner som klimaforandringer, hungersnød, vannmangel og sykdommer, sier hun til den britiske avisen.

Derfor får du 'voksen-kviser' – og slik kan du få en bedre hud