Ung kvinne filmer seg selv på en festival - men se så hva som skjer til venstre i videoen

11/09/2023 10:30

Sofie

Viralt
Foto: Jaeda Skye
Foto: Jaeda Skye
Det var først senere hun fikk vite hva som faktisk hadde skjedd.

Det kan være fristende å legge ned drinken når du er på konsert eller festival. Det kan være at du bare trenger å tisse, tenne en sigarett eller danse vilt til favorittsangen din.

Men det gamle rådet om å holde øye med drinken gjelder fortsatt, og for amerikanske Jaeda Skye fra den solfylte byen Miami i delstaten Florida opplevde hun og en venn hvor fort det kan gå galt når man er uoppmerksom.

Jaeda Skye hadde dratt på festival med venninnen Kristal Santos, og her bestemte de to vennene seg for å spille inn en video og dele den på sosiale medier.

Men da den lyshårede venninnen Kristal Santos tok opp den lille filmen fra konserten som en suvenir, dukket det plutselig opp en ung fyr i bakgrunnen, som på et brøkdel av et sekund kastet en pille i drinken hennes før han forsvant ut av bildet igjen. Hun klarte ikke å oppdage noe.

Foto: Jaeda Skye

De to vennene så på videoen etter å ha spilt inn den, hvor de heldigvis oppdaget fyren, noe som fikk Jaeda Skye til å dele videoen på Twitter og advare andre kvinner mot lignende ubehagelige opplevelser.

"Jeg kan aldri forstå hvordan en fyr kan være så gal og ikke kan score at han føler at han må være en ekkel sexforbryter. Damer, pass på drinkene deres," skriver Jaeda Skye i bildeteksten under videoen.

Kristal Santos skrev i etterkant i et innlegg på Instagram at hun heldigvis ikke ble forgiftet under konserten.

«Til de som har vært bekymret for meg: Jeg har ikke drukket noe av glasset fordi det var på slutten av festen og glasset allerede var tomt,» skriver Kristal Santos i sitt innlegg, der hun også uttrykker at vær glad for at videoen har fått så mye oppmerksomhet.

Den grufulle hendelsen fant sted under en festival på Espcarpas do Lago i Brasil, og videoen har fått mange mennesker på sosiale medier opp i fart.

Videoen har blitt spilt av ikke mindre enn 10 millioner ganger.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.