Ung kvinne ville fjerne nesehår med voks: Det gikk ikke som planlagt i det hele tatt

06/04/2023 08:44

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinne bestemte seg for at hun ville fjerne hår fra nesen med voks. Dessverre gikk det imidlertid ikke helt som planlagt.

Kvinnen, som heter Abbie, har delt en video på det sosiale mediesiden TikTok, der hun viser seg selv i ferd med å fjerne nesehår med voks. Her viser hun også at det slett ikke går som hun hadde forventet.

Den unge kvinnen prøvde å fjerne nesehåret med varm voks og bomullspinner, som er en veldig vanlig måte å gjøre det på, men det krever at du vet hva du gjør.

Hun spilte opprinnelig inn videoen fordi hun ønsket å sende den til søsteren sin slik at hun kunne se hvordan hun skulle gjøre det.

Underveis gikk det imidlertid opp for Abbie at videoen hennes sannsynligvis ikke ville være til mye hjelp. I videoen, som hun har valgt å dele på sosiale medier etter at det hele gikk galt for henne, kan du se at hun står med en bomullspinne i hvert av neseborene, skriver The Sun.

Inne i selve neseborene har hun voks som har stivnet. Når hun vil fjerne en av dem, ender hun i stedet opp med et overrasket ansiktsuttrykk.

Grunnen til dette er at hun ikke får voksen ut av neseboret. I stedet oppdager hun at bomullspinnen er ødelagt, og derfor sitter selve bomullspinnen og voksen fortsatt i neseborene hennes.

Når hun innser hva som har skjedd, klarer ikke Abbie å gjøre så mye annet enn å bryte ut i latter.

Hun prøver deretter å fjerne voksen fra neseboret før hun sier:

'Å nei, å nei... Den sitter fast.' Etter det er det tydelig å se at hun begynner å få litt panikk mens hun prøver å finne en måte å få fjernet voksen på. Kort tid etter gjentar hun:

"Å Gud. Den sitter fast." "Hva gjør jeg?" sier hun, før hun fortsetter: "Herregud! Jeg gruer meg fordi jeg ikke får puste."

Deretter avslører hun at det 'føles ut som en stor bussmann', akkurat som hun beskriver situasjonen hun har havnet i som 'forferdelig'.

Mens hun fortsatt strever med å få voksen ut av neseboret, prøver hun i stedet å fjerne vattpinnen fra det andre neseboret.

Når hun gjør det, skjer akkurat det samme som skjedde første gang. Abbie ler for andre gang og innrømmer at hun setter på en fasade og at det faktisk "gjør så vondt".

Det neste som skjer er at hun slår av videoen slik at hun kan få fjernet den voksne. Heldigvis klarte hun dette etter å ha slått av opptaket.

"Jeg tenkte ærlig talt ikke på det. Jeg ville bare vokse øyenbrynene mine og tenkte: "Vet du hva? Nesen min ser litt hårete ut," sier hun i en oppfølgingsvideo.

Hun sier så at hun måtte bruke alle kreftene sine for å få dem ut og endte opp med å «bare komme opp dit med fingrene og trekke dem ut».

Det ser ut til at hun i det minste har lært at det ikke er noe hun trenger å gjøre igjen, siden hun har gitt videoen følgende tittel: «Ikke bruk bomullspinner til å vokse neseborene dine».

I kommentarsporet er det mange hundre brukere som har kommentert, de fleste har gitt uttrykk for at de synes videoen var morsom.

"Dette ga meg direkte angst. Jeg sluttet å puste fra nesen min som om den satt fast i min," skrev en bruker. "Puff. Jeg begynte å få panikk for deg," skrev en annen.

«Som jeg bare brast ut i latter da du dro den andre ut», kommenterte en tredje.