Ung mann fant eske nedgravd i bakgård: Så gjorde han skummelt funn

18/07/2023 14:30

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En ung mann fant en gammel eske gravd inn i hagen hans. I boksen gjorde han flere skumle funn.

Da en ung mann fant en nedgravd boks i hagen sin, bestemte han seg for å åpne den.

På innsiden fant han en rekke uhyggelige og historiske gjenstander. Selv om han var nysgjerrig, syntes han det var for skummelt å fortsette å rote det til.

Det skriver The Sun.

Historien har den unge mannen, som heter Anthony Wenhert, selv delt i en video på TikTok. I denne videoen sier han at han fant den aktuelle boksen begravd i hagen sin.

Men han snakker ikke bare om det. Han viser også både boksen og innholdet til seerne. Dette gir inntrykk av at det var noen ganske skumle ting han fant inne i boksen.

I begynnelsen av videoen viser Anthony hvordan han stille graver rundt treboksen. Så bruker han spaden til å løfte den opp av hullet i bakken.

For å øke stemningen har Anthony valgt å sette bakgrunnsmusikk på videoen. Den spiller derfor i bakgrunnen mens han filmer boksen og innholdet.

– Jeg fant denne esken nedgravd i hagen min. Det ser ut som det har blitt brent, skrev han bildeteksten til videoen.

I videoen åpner han også boksen slik at du kan se innholdet i den. Han beskriver dette innholdet som «mye skummelt søppel».

Inne i esken fant Anthony et trekors, et brent babybilde fra 1945, et antatt stykke av et Ouija-brett, samt en bunt hår.

– Jeg kastet den. Det var for skummelt for meg, sier hun i en tekst over videoen mens Anthony ser inn i kameraet.

I kommentarfeltet er det mange som har gitt uttrykk for at de også synes det er skummelt. Flere av dem skriver også at de ikke engang ville ha åpnet esken.

Videre er det også en rekke av dem som har kommentert at hele videoen er falsk. De tror at Anthony selv har gravd boksen i hagen sin for å lage denne videoen.