Ung mor sugardater for å forsørge tre barn: 'Jeg er ikke en hore'

09/11/2016 19:30

Anniken Hauge

Viralt
Den 24-årige amerikaneren Samantha kaller sugardating for en gave. Nylig flyktet hun fra et voldelig ekteskap, og har siden kjempet for å kunne forsørge sine tre små barn som alenemor.

Samantha fra Tucson i Arizona er populær på internett. Spesielt på datingsiden Seeking Arrangement, som setter rike menn i kontakt med unge kvinne som å ønsker å bli forsørget av en 'sugardaddy', mot å tilby forskjellige ytelser som stevnemøter og sex.

Samantha er ifølge Mirror rengjøringsassistent på deltid og drømmer om å utdanne seg til psykolog. Men inntil videre består jobben hennes av å vaske og å sugardate. Det er den eneste måten hun kan forsørge de tre barna sine på, forklarerer hun - hvis hun samtidig skal ha tid til å være sammen med dem. 

Den unge moren har nylig kommet seg ut av et voldelig forhold, og kaller den nye 'jobben' sin som sugarbaby for en gave. Hun bruker Halvparten av pengene hun tjener på sex og dates, bruker hun til å spare til barna hennes. Det gjør henne lykkeligå vite at hun nå ikke lenger er avhengig av den voldelige eksmannen sin. 

- Min største frykt var at jeg ble nødt til å dra tilbake til den voldelige situasjonen av økonomiske årsaker, fortwller hun til Daily Mail.

 

Men selv om hun tjener gode penger på å gjøre eldre menn lykkelige, så mener hun selv at hun ikke er prostituert:

- Jeg er ikke sammen med noen fysisk, med mindre vi har datet en god stund og har utviklet tillit og ekte følelser for hverandre, sier hun og tilføyer at hun vil støtte barna sine hvis de ønsker å følge i hennes fotspor og prøve sugardating.

Samantha mener at sugardating ikke er prostitusjon.

Samantha drømmer om - utover å studere for å bli psykolog - å kunne hjelpe andre kvinner som har blitt offer for voldelige ektemenn.

Er sugardating prostitusjon? Delta i debatten på Facebook.