Uni-student tok DNA-tester for moro skyld: resultatet rystet ham fullstendig

29/06/2024 12:31

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En ung mann ble sjokkert etter å ha tatt en DNA-test for moro skyld.

En manns liv har blitt knust i tusen biter etter at en DNA-test avdekket morens skjulte hemmelighet, som har vært skjult i 19 år. Historien begynner med at han tar en DNA-test for moro skyld mens han studerer på universitetet - uten å forvente å lære noe han ikke allerede visste.

Men da resultatet kom, fikk han sitt livs største overraskelse: han oppdaget at han var "halvt europeisk og halvt asiatisk".

Han delte sin opplevelse på det sosiale mediet Reddit, og skrev følgende:

"Jeg har en virkelig fantastisk familie - med min 46 år gamle mor, 50 år gamle pappa og tvillingsøstre. Vi er en typisk middel- til overklassefamilie, men vi var fattige tidligere. Min fars virksomhet eksploderte og forandret livene våre til det bedre. Vi er ikke en perfekt familie, men vi er alltid der for hverandre, og jeg har et dypt bånd med foreldrene mine fordi vi levde gjennom helvete på den tiden."

Han fortsatte med å forklare hvordan han og hans høyskolevenner bestemte seg for å ta DNA-tester "for moro skyld" og sammenligne resultatene med hverandre.

– Jeg sa til alle at resultatene mine ikke ville bli så spennende siden begge foreldrene mine er europeiske. Nå er problemet at jeg bare er halvt europeisk. Den andre halvparten er asiatisk, hovedsakelig fra Kina og litt fra India. Jeg er ganske sikker på at ingen i familien min kommer derfra, og jeg kjenner besteforeldrene mine veldig godt, sier han.

Selv om han har en mørkere hudtone enn sine foreldre og søsken, hadde han aldri trodd at det kunne skyldes en annen DNA-sammensetning.

– Jeg er helt ved tanken på at moren min kan ha vært utro mot faren min. De har vært sammen siden de var 18 år gamle, sier han og legger til:

"Det har ikke vært annet enn ekte kjærlighet mellom dem, og min mor har alltid støttet min fars ambisiøse arbeid. Jeg mister nesten forstanden; Jeg trenger råd, jeg er redd for å miste faren min, som jeg elsker høyt. Jeg prøvde å nevne DNA-testene som en morsom idé under en videosamtale med foreldrene mine. Mens far lo og spurte hvorfor ikke, ble mor stille og skiftet emne. Etter samtalen, før jeg begynte å studere litt, sendte mor meg en tekstmelding. Hun nærmest kjeftet på meg for å bekymre meg for dumme ting som disse testene i stedet for å fokusere på studiene. Dette semesteret var ikke mitt beste, men jeg har alltid hatt gode karakterer og det har aldri vært noe problem mellom oss. Hun sa bokstavelig talt at jeg ikke skulle nevne denne ideen lenger og bare fokusere på studiene mine. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal tro. Jeg har aldri fått en slik melding fra henne; Vi krangler ikke så mye, og jeg har alltid vært nær henne. Jeg føler virkelig at noe blir holdt hemmelig. Jeg ville ha glemt alt om denne testen og kalte det en feil. Men hvorfor reagerte hun sånn, for faen."

Mens de fleste brukere oppfordret ham til å snakke med moren ansikt til ansikt, prøvde andre å komme med alternative alternativer for funnene hans.

"Det er mulig at det kanskje er en besteforelder som ikke har vært ærlig eller noen ble adoptert," skrev en bruker, mens en annen la til:

– Ta først en ny test. Etter det ville jeg begynne med moren din. Jeg kan komme på minst fem versjoner som ikke er historien om «mammas utroskap og pappa visste ingenting».

– Jeg ville tatt testen igjen. Etter det kan du kanskje snakke med moren din. Utroskap er ikke den eneste mulige forklaringen her. Foreldrene dine kan ha hatt problemer med å få barn. Er du 100 prosent sikker på at du ikke er adoptert?, sa en tredje.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.