Utleier snek seg inn i kvinnens leilighet: Du vil aldri gjette hva han gjør på soverommet hennes

28/12/2023 05:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne fikk et stort sjokk da hun fikk vite at utleieren hennes hadde sneket seg inn i leiligheten hennes. Og det var ikke alt han gjorde.

En kvinne ved navn Tyisha Macleod hadde gått bort fra leiligheten hennes i noen dager. Før hun hadde forlatt stedet hadde hun sørget for å installere en rekke overvåkingskameraer i boligen.

I tillegg hadde hun gjort en avtale med venninnen om at hun skulle komme bort og mate katten sin. Og det var i den forbindelse hun oppdaget at utleieren hennes hadde sneket seg inn.

Ifølge Daily Star har Tyisha selv delt videodokumentasjon om at utleieren hennes hadde sneket seg inn i leiligheten hennes.

"Dette er utleieren min. Jeg var borte i noen dager. Hva i helvete gjør han? Vennen min gikk inn og fant ham," sier hun på det sosiale mediet TikTok.

I videoen sees en middelaldrende mann iført en oransje skjorte og mørke shorts. Du ser også at hun går rundt i leiligheten hennes før han går inn på soverommet hennes.

Foto: TikTok

Og det er her det blir skikkelig ille. Du ser at han tar opp puten hennes, hvorpå han lukter lenge. Deretter legger han den fra seg og later som han reder opp sengen hennes.

Når han hører døren åpnes, skynder han seg ut av soverommet. Møtet mellom ham og kjæresten blir imidlertid raskt vanskelig, siden han ikke vet hva han skal si.

I et annet klipp, tatt av et kamera i stuen, ser vennen til Tyisha ut til å være i sjokk. Det er også helt naturlig, da hun får øye på huseieren i leiligheten.

Foto: TikTok

'Åh! Hallo. Hvordan føler du deg?' spør hun og huseieren svarer: «Hei. Jeg kom innom for å mate katten'.

"Som du vet, så oppdaget min venn som skulle se katten min ham. Han fortalte henne at han så på katten min og matet den mens jeg var borte," sier Tyisha.

"Jeg ga ham ikke tillatelse til å gå inn i leiligheten min, enn si gå inn på rommet mitt og lukte på senga og putene mine, for å se hvor godt jeg lukter?"

Utleieren ble senere konfrontert med videoen, men han insisterte på at han bare ville se på katten hennes. Tyisha har forklart at hun ønsker å flytte og at hun klarte å komme seg ut av leiekontrakten etter å ha kontaktet politiet.

I kommentarfeltet er det flere som har reagert på videoen, og de fleste oppfordrer Tyisha til å 'komme unna' umiddelbart.

"Herregud! Dette er galskap! Bytt låsene på de dørene! Og kom deg så ut av den leiekontrakten," skrev en bruker.

«Innbrudd og overtredelse... De han gikk gjennom personlige ting ville jeg siktet ham for overtredelse og trakassering», skrev en annen.

"Det er skummelt! Det er ikke greit. Han har ikke lov til å gå inn i leiligheten din uten din tillatelse først," sa en tredje.