Våknet etter seks måneder i koma: Da fikk han forferdelige nyheter

07/09/2023 16:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mann sjokkerte både leger og sykepleiere da han plutselig våknet fra koma og ba om å få gå på toalettet.

John Pennington trodde det var en vanlig morgen og at han måtte ut av sengen og på jobb.

Da han oppdaget at han lå i en sykehusseng, skjønte han imidlertid at noe var galt, og sykepleierens reaksjon gjorde ham ikke mindre bekymret.

John hadde – uten å vite det – ligget i koma i seks måneder, og legene hadde sagt at han sannsynligvis aldri ville våkne opp igjen, og hvis han gjorde det, ville han «være en grønnsak», men det skulle det ikke være.

Sykepleieren ble derfor noe av en skremsel da John plutselig spurte om han kunne gå på toalettet.

Ladbible skriver at John fortalte for noen år siden i et intervju med MEL Magazine, men nylig fortalte han også historien sin på det sosiale mediet Reddit, hvor han gjorde en såkalt 'Reddit AMA', hvor brukere kunne stille ham spørsmål om alle mulige slags av ting.

Foto: Reddit / ladbible

John skrev: "En dag i 2015 våknet jeg og tenkte at det var på tide å gå på jobb, men av en eller annen grunn fant jeg meg selv fastspent til en sykehusseng. Da jeg fikk øyekontakt med den behandlende sykepleieren og spurte om jeg kunne låne toalettet. , begynte hun å gråte og løp ut av rommet [...]"

Han forklarte videre at sykepleieren kom tilbake «noen minutter senere for å be om unnskyldning og forklarte at jeg hadde ligget i koma de siste seks månedene på grunn av en alvorlig hjerneskade».

Historien hans fortsetter: "Nevrologen sa at hvis jeg noen gang våknet, ville jeg ikke være i stand til å gjøre mye." Heldigvis har det siden vist seg at nevrologen tok feil.

Det viste seg imidlertid også at nyheten om å være lagt i koma i seks måneder ikke ville være den mest sjokkerende nyheten John fikk.

En av brukerne på Reddit spurte John hva som overrasket ham mest, og han svarte: «Min far som tok selvmord var det største sjokket».

"Alt annet trodde jeg jeg kunne takle. Å miste faren min var det vanskeligste. Ikke bilen, ikke hjemmet mitt, ikke datamaskinen min, men mannen min," forklarte John.

Han la til: "Jeg feirer fortsatt bursdagen hans og kjøper en kake til ham. Min tykke rumpe spiser alt, men jeg serverer stykket hans på tallerkenen hans. Mitt stykke på tallerkenen min."