Vaktens rørende gest ble fotografert og delt: Nå hylles han som en ekte helt

21/09/2023 21:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: X
Foto: X
En enkel gest har gitt en sikkerhetsvakt heltestatus på sosiale medier.

Mel Gracie var på en våt dag da hun bestemte seg for å besøke det lokale Morrisons supermarked. Mens hun var der, la hun merke til en hjertevarmende scene der sikkerhetsvakten på supermarkedet sto under regnet og beskyttet en hund med paraplyen sin.

Denne enkle, men gjennomtenkte gesten imponerte Grace så mye at hun ikke kunne la være å ta et bilde av vakten og hunden og deretter dele det på Twitter.

I sin tweet uttrykte hun sin beundring for vaktens handling, og nevnte at han hadde sagt: "Du vet aldri hvordan hunder føler om regn."

Det oppsiktsvekkende bildet, som i skrivende stund har nesten 150.000 «likes», viser vakten som står i det kraftige regnet og bruker paraplyen sin for å beskytte hunden mens han selv ble våt.

Denne uselviske handlingen har ført til at tusenvis av Twitter-brukere kaller vakten en helt og hyller hans gode gjerning. For eksempel skrev en bruker: "Noen helter bruker refleks jakker," og en annen skrev: "Han fortjener alt godt som kommer hans vei [...]."

Mange brukere har også delt bilder av sine egne hunder og forklart at de vet hvordan hunder ofte ikke liker regn. De fleste er enige om at hunden på bildet sannsynligvis var fornøyd med vaktens omsorgsfulle gest.

Det ble senere oppdaget at vakten i historien er Ethan Derman, kjent som @DearmanEthan på X (Twitter).

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.