Valp ble stående alene på gaten - men vent til du leser lappen som sto ved siden av

07/09/2023 22:30

Sofie

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Lappen får alt til å gi mening.

I begynnelsen av august ble hunden Milo forlatt av sine eiere på et dyreinternat.

Hunden ble etterlatt sammen med en lapp som beskrev hvorfor de hadde etterlatt hunden. Det skriver The Mirror.

"Til hvem det måtte gjelde, vær så snill, ikke døm meg på denne enkelthandlingen alene. Jeg er rett og slett et menneske som prøver å gjøre det beste for valpen min. Jeg er hjemløs og ute av stand til å utføre de pliktene som er nødvendige for å passe på ham.»

«Jeg har prøvd å finne et nytt hjem til ham og søkt etter fosterfamilier. Jeg kan verken støtte ham eller meg selv. Dette er den eneste måten jeg vet at du kan ta ham og han vil være trygg. Han er en kjæreste og veldig veloppdragen og trent», sto det i lappen.

Pensjonatet beskrev eierens handlinger som modige, og de forsikret eieren om at Milo ville bli tatt vare på og at han nå ville få veterinærhjelp, mat, vann og tak over hodet.

Den rørende historien fikk mye oppmerksomhet på Facebook, der folk viste støtte og ønsket at Milo og eieren kunne bli gjenforent. Dessverre kunne ikke krisesenteret finne eieren, men det hele endte lykkelig.

Milo ble adoptert av en kjærlig familie som ble forelsket i den sjarmerende valpen.

Til tross for utfordringene eieren møtte, endte han likevel opp med å sørge for at valpen fikk et godt liv.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.