Valpen var alene i noen timer: Når eieren kommer hjem begynner hun å gråte

28/08/2023 20:30

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det var ikke helt det synet Kim hadde forventet da hun kom hjem.

En bekymret hundeeier har delt en emosjonell video som forteller om hendelsene som involverte unghunden hennes.

Over 22 millioner brukere på TikTok har sett opptaket fra brukeren @kimkruk, der hun beskriver hvordan hunden hennes klarte å ta $2000 i kontanter fra stuebordet og deretter tygge den opp.

I klippet observerer vi Kim, som er bosatt i Florida, mens hun sitter klar til å gråte. De revne sedlene ligger spredt rundt henne, og labradoren Zoey sitter fornøyd i sofaen, og forstår tilsynelatende ikke alvoret i handlingen hennes.

Til dags dato har over en million mennesker svart positivt på videoen, som er ledsaget av bildeteksten "Når du forlater Labrador hjemme alene i to timer og den stjeler pengene fra bordet og sluker 2000 dollar. Hvem vil ha den?".

Mer enn 40 000 brukere har bidratt med en rekke kommentarer, mange uttrykker sympati og støtte. En bruker uttrykker: "Hjertet mitt er knust; jeg kunne aldri taklet denne situasjonen."

En av dem som har sett videoen jobber om dagen i en bank. Hun rådet Kim til å samle de ødelagte sedlene og teipe dem sammen slik at de kunne løses inn i banken.

Dette rådet resulterte i en annen video fra Floridian TikTok-brukeren, der vi ser ektefellen hennes knele ved salongbordet og forsiktig samle de ødelagte sedlene som de vil prøve å reparere slik at de kan bli akseptert i banken.

Heldigvis klarer ekteparet å erstatte en betydelig del av de ødelagte pengene med nye sedler.

Flere har også uttrykt nysgjerrighet på hvorfor det lå så mye penger på bordet. Kim forklarer at hun og ektefellen nettopp hadde solgt noe og mottatt kontant betaling, som de hadde lagt på spisebordet.

Spisebordet er vanligvis så høyt at Zoey aldri har klart å nå det før. Likevel er det tydelig at hunden har nese for penger.