Vant 10 000 000 i Lotto: Kjørte umiddelbart i Meny og gjorde ett konkret kjøp

14/07/2023 17:00

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det var en eldre herre som trakk det lengste strået og kunne kalle seg mangemillionær.

Det er flott å reise, men det er hyggeligst hvis du har noen å dele opplevelsen med.

Det syntes en eldre mann fra Danmark, som nettopp har vunnet den store premien i tallspillet Keno. En del av pengene skulle brukes til å finansiere tidligpensjon for kona, som ellers fortsatt hadde flere år igjen i arbeidslivet.

Men det var alt annet enn prisen som skapte overskriftene.

Den heldige mannen som må sies å ha skutt papegøyen, la ikke skjul på at han var helt ved siden av seg selv:

– Da jeg oppdaget at jeg hadde vunnet, var jeg helt på siden av meg selv. Min kone var på et møte, så jeg kunne ikke ringe henne. I stedet kjørte jeg ned til Meny og kjøpte en stor blomsterbukett til henne. Og da hun kom hjem, ga jeg henne blomstene og sa: «Jeg har noe å fortelle», sier mannen.

Og mannen avslørte at hun trodde han skulle be om unnskyldning for noe:

– Hun tenkte vel bare at jeg skulle be om unnskyldning for noe, men så sa jeg til henne at hun hadde blitt millionær: «Har vi vunnet en million?» spurte hun meg. Og da svarte jeg bare at hun kunne sette en null mere på, sier mannen med en stor latter.

Med 10.000.000 kroner ekstra på kontoen bestemte paret seg for at kvinnen like gjerne kunne ta farvel med arbeidslivet og bli pensjonist akkurat som mannen:

– Vi har hatt lyst til å reise litt, så det skal vi gjøre nå. Vi har lyst til å reise et par ganger i året, kanskje tre store turer. Vi har nok i til at vi må dra til Asia først. Vi ønsker å oppleve noe av kulturen der ute, og nå har vi råd til det, så NÅ må vi reise, sier han.

Det er også penger til å hjelpe barna økonomisk, akkurat som en nyere og mer miljøvennlig bil også har fått sinn plass i oppkjørselen.