Victoria Beckham vekker sinne: Her er bildet hvor hun kysser datteren på munnen

27/07/2016 10:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Det tidligere medlemmet av Spice Girls blir beskyldt for å kysse med datteren, etter hun delte et ’uskyldig’ bursdagsbilde på sosiale medier.

I anledning hennes femårige datters bursdag, la Victoria Beckham en kjærlig liten hilsen på Instagram søndag 10. juli i år. 

Den kjente 42-årige firebarnsmoren delte et bilde av seg selv og bursdagsbarnet, Harper, i et basseng, mens de kysser hverandre på munnen, med ordene: ’Gratulerer jenta mi. Vi elsker deg alle så mye. Kyss fra mamma’.

Det kjærlige bildet var åpenbart for mye for en del av Victoria Beckhams følgere, som straks begynte å kritisere kyssingen. Det skriver The Mirror

- Oi, unnskyld hvis jeg er gammeldags, men det ser ut som de kliner, skriver en sinna person i kommentarfeltet. 

- Mange barn får forkjølelsessår fra foreldrene sine ved å kysse dem på munnen, kommenterer en annen person.

- Det er merkelig å kysse foreldrene sine på munnen. Slutt å si til andre folk at det ikke er det, hvis de synes det er merkelig… gjett om de ikke er de eneste, lyder det fra en støtt person.

Det finnes også de følgere på Instagram som forsvarer Victoria Beckhams bilde, og sier at det er det mest naturlige i verden, å kysse sine egne unger.

- Hva er galt med folk? Jeg har to barn, og jeg kysser dem på munnen. Det er ikke noe galt i det, skriver en person som ikke kan forstå alt hysteriet.

Posh Spice har ennå ikke svart sine kritikere, selv om flere medier har bedt om hennes kommentar til debatten.

Den stolte faren, David Beckham, var også på banen med et bursdagsbilde på Instagram denne søndagen. Men på dette bildet er det derimot Harper som kysser pappaen sin på kinnet, i bassenget.

Dette bildet vakte dog ikke det samme sinnet hos folk.