Victoria har nettopp fått nøklene til det nye huset sitt: Da gjør hun en sjokkerende oppdagelse i et innebygd skap

25/10/2023 06:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Kort tid etter å ha fått nøklene til det nye huset sitt, gjorde Victoria en sjokkerende oppdagelse i et skap.

Victoria Louise fra England var en glad kvinne. Hun hadde nettopp fått nøklene til det nye huset sitt og måtte gjøre det klart for å flytte inn. Det hun knapt forventet var at hun skulle gjøre en sjokkerende oppdagelse i et innebygd skap.

I en video på TikTok viser hun hvordan skapet har et stort hull i taket. Og dette er ikke bare et lite hull. På den annen side er det et så stort gap at det er umulig å overse det.

Det har selvsagt overrasket mange at det ikke ble oppdaget før innflytting. Dette har hjulpet videoen hennes til å gå viralt på sosiale medier, hvor den har fått mer enn 550 000 visninger.

Victoria forteller at hun faktisk hadde to visninger av huset før hun bestemte seg for å kjøpe det. Hun fikk imidlertid aldri se inn i skapet, da det var fullt av førstnevntes eiendeler.

Derfor la hun heller ikke merke til det store hullet i taket.

"Jeg fant hullet i taket den dagen jeg fikk nøklene. Jeg hadde sett huset to ganger før, men det var et rekkverk foran skapet og folk bodde der fortsatt. Klærne og eiendelene deres var fortsatt i rommet, så jeg har aldri sett inn der, sier Victoria til Newsweek.

Hun forteller også at hun naturlig nok ble sjokkert da hun oppdaget det store hullet i taket. Dessuten var det også med på å gjøre henne bekymret.

"Jeg visste allerede at huset trengte arbeid. Men dette var et stort problem som ikke hadde blitt oppdaget, så det var ganske sjokkerende," sier hun.

Selv om det var laget en tilstandsrapport av en byggesakkyndig i forkant av kjøpet, ble det store hullet i taket tilsynelatende ikke oppdaget.

- Jeg ble overrasket og sjokkert over at det ikke ble tatt opp under gjennomgangen. Jeg kommer til å kontakte bygningsinspektøren og fortelle dem at de har oversett dette enorme problemet, sier hun.

Victoria planlegger ikke bare å kontakte byggeeksperten. Hun vil naturligvis også skynde seg å få tak i en håndverker som kan løse problemet for henne.

"Jeg aner ikke hvor mye det vil koste å få en," sier Victoria.

Men på TikTok har hun heldigvis fått uventet støtte fra flere av seerne.

Mange av dem prøver å understreke de positive sidene ved hennes nye hjem: "Poensialet er der! Det kommer til å bli flott," skrev en bruker på sosiale medier.

"Vet du hva? Du burde bare være så stolt av deg selv fordi du er huseier nå. Ikke bekymre deg for mye om disse tingene. Ellers kommer det til å ta all moroa ut av det," sa en annen.

«Hvordan kunne bygningseksperten overse det?! Jeg ville blitt sur», skrev en tredje, som imidlertid også påpekte at det ellers er et «vakkert hus».