Victoria tok av sønnens skjorte: Synet av ryggen hans sendte frysninger nedover ryggen hennes

07/10/2023 06:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Victoria og Francisco leverte barnet sitt i barnehage hver dag, men en dag var annerledes.

Noah ble satt av i barnehagen om morgenen og foreldrene hentet ham etter jobb.

Opprinnelig hadde de registrert Noah i Eman Tot Academy, men de bestemte seg for å trekke ham ut på grunn av de økende kostnadene. Senere bestemte de seg for å melde ham inn igjen før en uvanlig hendelse inntraff.

Barnehagen, som ligger på South WW White Road i San Antonio, ble fokus for oppmerksomheten på en lokal nyhetskanal da Francisco la merke til noen uforklarlige merker på Noahs armer om ettermiddagen 1. mars 2023.

I stedet for å ta med Noah hjem, viste Francisco merkene til en av de ansatte og spurte om de var bitemerker. Den ansatte bekreftet at de var bitemerker og gikk inn i virksomheten for å rapportere funnet til Francisco.

Det var ikke før senere samme kveld at fru Delgado oppdaget ytterligere seks bitemerker på sønnens rygg da hun løftet skjorten hans under badetiden.

Hun ble opprørt over å se disse merkene på sønnens kropp og tenkte hvor vondt det måtte ha vært for ham.

Moren ble knust da hun skjønte at sønnen var for ung til å fortelle henne hva som hadde skjedd med ham i barnehagen.

"Han må ha skreket. Han må ha grått. Han må ha vært redd," spekulerte Victoria Delgado, som så åtte bitemerker på sønnens hud.

Delgado tok umiddelbart med Noah til sykehuset, hvor legene bekreftet at merkene var et resultat av "barnebitt" og ga ham antibiotika.

Da Francisco rapporterte bittmerkene til en medarbeider, ble han informert om at det ikke var noen tidligere rapporter om en slik hendelse i barnehagen.

Den ansatte forklarte at den som var ansvarlig for barna den dagen allerede hadde reist hjem og at de ville lage en hendelsesmelding dagen etter. Dette var ikke første gang noe uvanlig skjedde i barnehagen.

To uker tidligere hadde Noah skadet leppen da han falt hjemme. Da de tok ham med i barnehage dagen etter, ble de bedt om å fylle ut en hendelsesrapport av personalet.

"De visste ikke noe om hendelsesrapporter, men de reagerte raskt da de så Noahs leppeskade," husket Delgado.

"Så hvorfor ikke denne gangen også? Moren mener barnehagen burde ha bedt dem om å fylle ut samme skjema hvis Noah hadde fått disse bittene hjemme."

Da Victoria Delgado oppdaget bittmerkene på sønnens rygg, ringte hun umiddelbart barnehagen og snakket med direktøren. Hun husker at hun ba om unnskyldning og sa at hun ville gjennomgå videoopptakene for å finne ut hva som hadde skjedd.

"Hun sa at hun ikke visste hva som hadde skjedd," sa Delgado og la til at direktøren også påpekte at hun ikke var til stede den aktuelle dagen.

Victoria Delgado og Francisco Rivas har imidlertid fortsatt ikke mottatt en telefon fra regissøren som informerer dem om hva hun fant ut ved å se videoen.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?