Video avslører: Mann brutalt angrepet på konsert

24/11/2022 09:05

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mann har blitt sparket og slått etter en Elton John-konsert i USA. Media bringer nå en video der de brutale slagene kan sees.

Absurde scener.

Verdensberømte Elton John holdt i forrige uke konsert på Dodger Stadium i Los Angeles i USA. Etter musikken ble det mye bråk utenfor baseballstadionet der 75-åringen spilte.

Dusinvis av medier, inkludert The Hollywood Reporter og  New York Post, har rapportert at en mann ble slått etter konserten, og en annen mann ble arrestert den kvelden for å ha slått ham.

New York Post melder at bråket skjedde etter at en mann gikk ut av bilen for å høre fra en gruppe mennesker om hva som hadde skjedd med sidespeilet hans.

Deretter skal denne mannen ha blitt slått i bakken, som nå er fanget på video.

'Heldig å være i live'
TMZ bringer nå en video - angivelig fra hendelsen foran Dodger Stadium - der mannen blir slått. Mediene skriver til og med at han er heldig som er i live.

Den brutale videoen kan sees i lenken her.

Videoen viser en mann i blå t-skjorte som gjentatte ganger slår offeret. Offeret løfter hendene, men han blir slått og sparket i bakken.

Det er også sett at en mann med en svart t-skjorte og svart hette slår ut på offeret.

Hollywood Reporter, New York Post og TMZ melder alle at en mann er pågrepet i skrivende stund. I skrivende stund er det ikke kjent om en av mennene i videoen er pågrepet.